Η Λειψία αλλάζει τα αποδυτήρια για τον καπνιστή προπονητή της Νάπολι

Gazzetta team
Η Λειψία αλλάζει τα αποδυτήρια για τον καπνιστή προπονητή της Νάπολι

bet365

Στη «Red Bull Arena» οι Γερμανοί ετοιμάζουν ειδικό χώρο για τον Μαουρίτσο Σάρι, που είναι ο μεγαλύτερος... θεριακλής των πάγκων.

«Είναι τόσο μανιώδης καπνιστής, που δεν έχω ξαναδεί αντίστοιχο ποτέ μου», εξηγούσε πρόσφατα ο Μάρεκ Χάμσικ για τον προπονητή του. Η αλήθεια είναι ότι οι περισσότερες φωτογραφίες του Μαουρίτσο Σάρι είναι με τσιγάρο στα χείλη ή στο χέρι, παρά χωρίς τίποτα.

Αυτά είδαν λοιπόν στη Λειψία κι αποφάσισαν να δημιουργήσουν στα αποδυτήρια ειδικό χώρο για καπνιστές ή καλύτερα για καπνιστή, ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων την ερχόμενη Πέμπτη στη «Red Bull Arena».

Οπως συμβαίνει δηλαδή στα δημόσια μέρη και στα αεροδρόμια, έφτιαξαν έναν τοίχο στα αποδυτήρια των φιλοξενούμενων και ο κόουτς της Νάπολι θα μπορεί να καπνίζει εκεί ανενόχλητος. Βέβαια, δεν πιστεύει κανείς ότι ο Σάρι θα πάει να κρυφτεί εκεί για να συνεχίσει την αγαπημένη του κακή συνήθεια.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα