Πάρτι και στον αέρα για την ΑΕΚ! (pics & vids)

Πάρτι και στον αέρα για την ΑΕΚ! (pics & vids)

Πάρτι και στον αέρα για την ΑΕΚ! (pics & vids)

Η ΑΕΚ επέστρεψε στην Ελλάδα με την πρόκριση στους «32» του Europa League στις αποσκευές και στο αεροπλάνο που μετέφερε την αποστολή, αλλά και φίλους της Ένωσης, στήθηκε ένα νέο πάρτι!

Από το γήπεδο στον... αέρα συνεχίστηκε το πάρτι για την πρόκριση της ΑΕΚ στους «32» του Europa League. Συνθήματα, ύμνος και αποθέωση σε όλη την ομάδα της ΑΕΚ απ τους φίλους της Ένωσης που είχαν την τύχη να ταξιδεύουν μαζί της για την Αθήνα.

Οι φίλοι της Ένωσης, αποθέωσαν έναν προς έναν όλα τα μέλη της ομάδας, ενώ την τιμητική του φυσικά είχε και ο Μανόλο Χιμένεθ που άκουσε όλο το αεροσκάφος να τραγουδάει ρυθμικά το όνομά του πριν ακολουθήσει η αποθέωση σε ολόκληρη την αποστολή.

Στα αξιοσημείωτα της πτήσης και οι... τρελοί πιλότοι! Και οι δύο τους οπαδοί της ΑΕΚ, δεν έχασαν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν, «ντύνοντας» πρώτα το πιλοτήριο με δύο κιτρινόμαυρα κασκόλ, ενώ στη συνέχεια έδωσαν το δικό τους... σόου!  Αρχικά είπαν: «Να αφιερώσουμε ένα τραγούδι που δεν ακούστηκε στο γήπεδο της Βιέννης στην ομάδα μας. Καλή τύχη και στους 32. Πάμε δυνατά», βάζοντας τον ύμνο της Ένωσης και να αρχίσει το... πάρτι όπως μπορείτε να δείτε και στα δύο βίντεο.

Η στιγμή που ξέσπασαν όλοι σε αποθέωση και γέλια, ήταν όταν ο ένας πιλότος είπε: «Ξέχασα να πούμε και δυο λόγια για την πτήση!».

Πάρτι χωρίς μουσική δεν γίνεται και κάπως έτσι όλη ομάδα μπροστά άκουγε «ξημερώματα, δίνεις δικαιώματα» από τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ενώ ακολούθησαν κι άλλες μεγάλες ελληνικές επιτυχίες. Κάπως έτσι λοιπόν, στήθηκε ένα πάρτι για την ΑΕΚ και στον αέρα, μετά από αυτό στο γήπεδο της Αούστρια.

 

 

Best of internet