Μόνο μια πορεία της ΑΕΚ σώζει την Ελλάδα από την 15η θέση!

Gazzetta team
Μόνο μια πορεία της ΑΕΚ σώζει την Ελλάδα από την 15η θέση!

bet365

Πάρα πολύ δύσκολα θα αποφύγει η Ελλάδα την 15η θέση πλέον, μετά και το διπλό της Πλζεν με το οποίο η Τσεχία αύξησε κι άλλο την διαφορά από την χώρα μας. Τι πρέπει να κάνει η ΑΕΚ για να... σώσει την Ελλάδα.

Μπορεί η ΑΕΚ να πήρε τον βαθμό και μαζί την πρόκριση από την Βιέννη απέναντι στην Αούστρια, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την Ελλάδα...

Η χώρας μας, βρίσκεται στην 15η θέση με 28.200 βαθμούς, με τη νίκη της Πλζεν όμως να δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση για την Ελλάδα. Οι Τσέχοι πλέον είναι στην 14η θέση με 29.175 πόντους και συνεχίζουν όπως και η Ελλάδα με μία ομάδα στις διοργανώσεις της UEFA.

Πλέον, για να αποφύγει η χώρα μας την 15η θέση και ο πρωταθλητής την μεθεπόμενη σεζόν τον 2ο προκριματικό του Champions League, θα πρέπει η ΑΕΚ να κάνει μια πραγματικά καλή πορεία στο Europa League φτάνοντας όσο πιο μακριά μπορεί στην διοργάνωση.

Πάνω από τους Τσέχους στην 13η θέση, βρίσκονται οι Ολλανδοί με 29.749 βαθμούς, ωστόσο η Ολλανδία δεν έχει πλέον καμία ομάδα στη συνέχεια των διοργανώσεων της UEFA.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα