Μίλαν - Αούστρια Βιέννης 5-1

Μίλαν - Αούστρια Βιέννης 5-1

Gazzetta team
Μίλαν - Αούστρια Βιέννης 5-1

bet365

Η Μίλαν βρέθηκε να χάνει από την γκάφα του Μπονούτσι όμως επέστρεψε επικρατώντας 5-1 της Αούστρια στο San Siro και τσέκαρε την πρωτιά στον όμιλο της ΑΕΚ.

Σεντ Ετιέν – Στρασβούργο με επιστροφή στοιχήματος*, αν καταλογιστεί κόκκινη κάρτα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Οι Rossoneri, για τους οποίους πέτυχαν δύο γκολ οι Αντρέ Σίλβα και Πάτρικ Κουτρόνε, σφράγισαν την πρώτη θέση στον όμιλο του Europa League που συμμετέχει η ΑΕΚ μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωσή του, σε ένα ματς στο οποίο στις εξέδρες του San Siro βρέθηκαν μόλις 17.000 τιφόζι απόρροια της κακής πορείας στην Serie A. Βαθμολογικά αδιάφορη θα είναι η ομάδα του Βιντσέντζο Μοντέλα στο τελευταίο ματς του group, που είναι εκτός έδρας με την Ριέκα.

Στο 21' ο Μόνσαϊν έφυγε σε αντεπίθεση για τους Αυστριακούς, πέρασε τον Ντοναρούμα και έκανε το πλασέ και ο Μπονούτσι παρότι φάνηκε να προλαβαίνει με τάκλιν, έχασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του για το 0-1. Η Μίλαν δεν είχε πρόβλημα να αντιδράσει και πέτυχε για δεύτερο παιχνίδι πέντε γκολ κόντρα στην Αούστρια. Στο 27' με κοντινό πλασέ ο Ρικάρντο Ροδρίγες έκανε το 1-1 και στο 36΄ο Αντρέ Σίλβα ύστερα από φάουλ του Ελβετού μπακ εκτέλεσε για το 2-1. Στο 42' ο Κουτρόνε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπορίνι από δεξιά έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια με 3-1.

Στην επανάληψη η Μίλαν συνέχισε να πιέζει και οι παίκτες έδειξαν διάθεση να παίξουν και να πάρουν ψυχολογία ενόψει της συνέχειας. Στο 70' ο Αντρέ Σίλβα πήρε την μπάλα από τον Τσαλχάνογλου και τελείωσε με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή για το 4-1, για να διαμορφώσει το τελικό 5-1 στις καθυστερήσεις ο Κουτρόνε, πετυχαίνοντας και αυτός δεύτερο γκολ, περνώντας τον Πεντς και σκοράροντας στην κενή εστία μετά την πάσα του Αντονέλι.

Μίλαν (Βιντσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Μουσάκιο, Μπονούτσι (80' Γκόμες), Ζαπάτα, Μπορίνι (74' Λοκατέλι), Ροδρίγες (64' Αντονέλι), Μπίλια, Κεσί, Τσαλχάνογλου, Σίλβα, Κουτρόνε.

Αούστρια Βιέννης (Αλεξάντερ Γκοργκόν): Πεντς, Ντε Πάουλα, Μπόρκοβιτς, Μοχάμεντ, Σάλαμον (69' Γκλουχάκοβιτς), Σέρμπεστ, Χόλσχαουζερ (86' Λι), Πρόκοπ, Αμπντουλαχί, Πιρές (78' Τατζούρι), Μόνσαϊν.

Βαθμολογία
1. Μίλαν 11 (13-4)
2. ΑΕΚ 7 (6-5)
3. Ριέκα 4 (9-12)
4. Αούστρια Βιέννης 4 (9-12)

Τελευταία αγωνιστική (07/12)
Ριέκα - Μίλαν
Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα