Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

Gazzetta team
Ριέκα – Αούστρια Βιέννης 1-4

bet365

Με το ίδιο νόμισμα ξεπλήρωσαν οι Αυστριακοί τη Ριέκα. Πέρασαν εντυπωσιακά με 1-4 από την Κροατία, ανέβηκαν στο -2 από την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται τελευταία αγωνιστική.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Αϊντραχτ Φρ. – Βέρντερ Βρέμης με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Την προηγούμενη αγωνιστική που ήταν αντίστροφη, η Ριέκα πήρε τους πρώτους βαθμούς της με τρελό διπλό στη Βιέννη. Ωστόσο, η Αούστρια της απάντησε με το ίδιο νόμισμα και μάλιστα της έβαλε ένα γκολ περισσότερο, σταματώντας στο 1-4 στην Κροατία.

Ο Πρόκοπ (41') έβαλε το πρώτο, αλλά ο Πάβιτσιτς (61') ισοφάρισε προσωρινά. Ο Πρόκοπ ξαναχτύπησε στο αμέσως επόμενο λεπτό για το 1-2 και οι φιλοξενούμενοι έβαλαν ακόμα δύο με τους Ζέρμπεστ (73'), Μόνσχαϊν (83') να ολοκληρώνουν το καρέ.

Με αυτό το αποτέλεσμα η Ριέκα έμεινε ουραγός, αλλά οι Αυστριακοί στο -2 από την ΑΕΚ μπαίνουν στο παιχνίδι της πρόκρισης. Η αλήθεια είναι ότι θα πρέπει να περάσουν από το Μιλάνο, ώστε να περιμένουν τελευταία αγωνιστική την ελληνική ομάδα στην έδρα τους.

4ος όμιλος
Βαθμολογία

1. Μίλαν 8 (8-3)
2. ΑΕΚ 6 (4-3)
3. Αούστρια Β. 4 (8-11)
4. Ριέκα 3 (7-10

Επόμενη αγωνιστική (02 Νοεμβρίου)
Μίλαν – Αούστρια Β.
ΑΕΚ - Ριέκα

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα