Ερυθρός Αστέρας - Άρσεναλ 0-1

Gazzetta team
Ερυθρός Αστέρας - Άρσεναλ 0-1

bet365

Ο Ολιβιέ Ζιρού λύτρωσε την Άρσεναλ στο 85’ και της έδωσε τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα. Νίκες για Λάτσιο, Ζενίτ, Σοσιεδάδ, ήττα για Χέρτα.

Η Άρσεναλ είχε πολύ δύσκολη έξοδο στο Βελιγράδι για το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, αλλά με γκολάρα του Ζιρού στο τέλος έφυγε με νίκη 1-0 και έκανε το τρία στα τρία. Ο Βενγκέρ έκανε ξανά πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα, οι κανονιέρηδες ήταν προφανώς επηρεασμένοι και το ματς ανοιχτό μέχρι το τέλος. Οι γηπεδούχοι είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες, αλλά στο 80’ έμειναν με δέκα παίκτες, όταν ο Ρόντιτς αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, κάτι που η ομάδα του πλήρωσε λίγα λεπτά αργότερα. Στο 85’ ο Ζιρού πέτυχε γκολάρα και έκανε το τελικό 0-1!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+)!

Εύκολα Ζενίτ, Σοσιεδάδ
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισαν Ζενίτ και Σοσιεδάδ, που δύσκολα θα χάσουν την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι Ρώσοι κέρδισαν με 3-1 την Ρόζενμποργκ με χατ τρικ του Ριγκόνι, ενώ οι Ισπανοί σκόρπισαν με 6-0 εκτός έδρας τη Βαρντάρ, η οποία έφτασε αισίως τα 14 γκολ παθητικό ύστερα από τρία παιχνίδια...

Πετάει η Λάτσιο
Η Λάτσιο μετέφερε την εκπληκτική φόρμα της Serie A στο Europa League και έκανε το 3x3 στον όμιλο. Οι Ρωμαίοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από νωρίς στην έδρα της Νις από το γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι (4') είχαν τον τρόπο να αντιδράσουν και ουσιαστικά να καθαρίσουν την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης. Στο 5' ο Φελίπε Καϊσέδο έκανε το 1-1 για την ομάδα του Σιμόνε Ιντσάγκι και στο δεύτερο μέρος μίλησε ο καταπληκτικός μέσος, Σεργκέι Μιλίνγκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος με γκολ στο 65' και το 89' διαμόρφωσε το τελικό 1-3.

Πήρε ισοπαλία αλλά είναι... δύσκολα η Μπιλμπάο
Η Αθλέτικ συνέχισε χωρίς νίκη στον όμιλο, καθώς παρότι προηγήθηκε κατάφερε απλά να πάει ισοπαλία από την Εστερσουντ στην Σουηδία (2-2). Η Μπιλμπάο προηγήθηκε στο 14' με τον Αντούριθ ύστερα από γκάφα του τερματοφύλακα όμως η Εστερσουντ το γύρισε με τους Γκέρο (52') και Εντουαρντς (64'), για να πάρει τελικά η Μπιλμπάο το 2-2 στο 89' με τον Ινιάνι Γουίλιαμς.

Στο άλλο ματς του ομίλου η Ζόρια πήρε μεγάλη νίκη επί της Χέρτα, που όπως και η Μπιλμπάο παραμένει χωρίς νίκη. Οι Ουκρανοί έκαναν δεύτερη έκπληξη μετά τη νίκη τους στην Ισπανία και κέρδισαν με 2-1 τους Βερολινέζους. Το ματς ήταν ισορροπημένο στο ξεκίνημα, με τους γηπεδούχους να παίρνουν το προβάδισμα με φάουλ του Σίλας στο 42’. Στο 56’ ο Ζέλκε έφερε το παιχνίδι στα ίσα, αλλά κόντρα στη ροή της αναμέτρησης, όταν οι φιλοξενούμενοι πίεζαν, ο Σβάτοκ έκανε το τελικό 2-1 στο 79’.

Προβάδισμα Μαρσέιγ και Ζάλτσμπουργκ
Η Μαρσέιγ κέρδισε με ανατροπή την Γκιμαράες με 2-1. Οι Πορτογάλοι προηγήθηκαν με τον Μάρτινς στο 17’, όμως ο Οκάμπος με γκολάρα έφερε το ματς στα ίσα στο 28’, πριν ο Λόπεζ κάνει το τελικό 2-1 στο 76’. Οι Μασσαλοί έχουν σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης μαζί με την Ζάλτσμπουργκ, που κέρδισε με 2-0 την Κόνιασπορ στην Τουρκία με γκολ των Γκούλμπραντσεν (5’) και Ναμπούρ (80’).

Τα αποτελέσματα

Λουγκάνο – Πλζεν 3-2
Χάποελ Μπερ Σεβά – Στεάουα 1-2
Έστερσουντ – Μπιλμπάο 2-2
Ζόρια – Χέρτα 2-1
ΜΠΑΤΕ Μπορίσοβ – Κολωνία 1-0
Ερυθρός Αστέρας – Άρσεναλ 0-1
Κόνιασπορ – Ζάλτσμπουργκ 0-2
Μαρσέιγ – Γκιμαράες 2-1
Νις – Λάτσιο 1-3
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Φίτεσε 1-1
Ζενίτ – Ρόζενμποργκ 3-1
Βαρντάρ – Σοσιεδάδ 0-6

Δείτε ΕΔΩ τις βαθμολογίες όλων των ομίλων

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα