Μοντέλα: «Ποιοτική μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ»

Θοδωρής Βασίλης
Μοντέλα: «Ποιοτική μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ»

bet365

Ο Βιντσέτζο Μοντέλα δεν υποτιμά την ΑΕΚ τονίζοντας ότι η Ένωση είναι μια ποιοτική ομάδα, ενώ στάθηκε και στον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο τον οποίο είχε παίκτη στην Σαμπντόρια.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Τσέλσι – Ρόμα. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Η Μίλαν ετοιμάζεται για τον αγώνα με την ΑΕΚ με τον Βιτσέντζο Μοντέλα να μην διανύει και τις καλύτερες ημέρες στον πάγκο των «ροσονέρι». Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Πέμπτης, βασικό θέμα ήταν η ήττα από την Ίντερ στο αιώνιο ντέρμπι, ενώ όταν η κουβέντα έφτασε στην ΑΕΚ ο 43χρονος τεχνικός τεχνικός τόνισε ότι η ελληνική ομάδα είναι ποιοτική ειδικά στην μεσοεπιθετική της γραμμή.

Aναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μίλαν για το παιχνίδι της Πέμπτης:

-Για την ΑΕΚ: «Κάθε ευρωπαϊκό παιχνίδι είναι δύσκολο. Νομίζω ότι θα γίνει επιθετικό παιχνίδι, είναι δύσκολος αντίπαλος, πολύ ποιοτικός. Έχω δει ότι μπορούν να προσαρμόσουν την τακτική τους ανάλογα με τον αντίπαλο, είναι πολύ ποιοτικοί μπροστά, γρήγοροι και πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι για να τους αντιμετωπίσουμε. Νομίζω ότι είναι ένα παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να αποδειχθεί για εμάς καθοριστικό για τη συνέχεια και για την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση».

-Για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο: «Τον είχα παίκτη στη Σαμπντόρια, είμαι χαρούμενος που θα τον συναντήσω και πάλι, αλλά θα είμαστε αντίπαλοι τώρα».

Εκ μέρους των παικτών της Μίλαν αυτός που μίλησε ήταν ο νεαρός επιθετικός Πάτρικ Κουτρόνε, ο οποίος είπε: «Είμαστε θυμωμένοι γιατί πιστεύουμε ότι αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι με την Ίντερ, ήμασταν πολύ καλοί στο πρώτο ημίχρονο. Τώρα είμαστε απολύτως προσηλωμένοι στην επόμενη αναμέτρηση και θέλουμε να επανέλθουμε στα θετικά αποτελέσματα. Δεν περίμενα να έχω τόσο χρόνο συμμετοχής και θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή που με πιστεύει. Δεν νιώθω την παραμικρή πίεση, είμαι συγκεντρωμένος στην προπόνηση και νομίζω ότι πρέπει να κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα