Επικό «τρολάρισμα» του Σαν Μαρίνο στη Λίβερπουλ: «Θα θέλαμε να παίξουμε μαζί σας, μπορούμε να σας κερδίσουμε»

Επικό «τρολάρισμα» του Σαν Μαρίνο στη Λίβερπουλ: «Θα θέλαμε να παίξουμε μαζί σας, μπορούμε να σας κερδίσουμε»

Λίβερπουλ - Αταλάντα

bet365

Το Σαν Μαρίνο παρακολούθησε την μεγάλη ήττα της Λίβερπουλ από την Αταλάντα και το γύρισε στην... πλάκα, ζητώντας από τους «κόκκινους» να παίξουν μεταξύ τους ένα παιχνίδι.

Ήττα που την φέρνει με το ένα πόδι εκτός Europa League υπέστη χθες η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ δεν ήταν αντάξια της περίστασης και ηττήθηκε μέσα στο «Άνφιλντ» με 3-0 από την Αταλάντα έχοντας πολύ δύσκολο έργο ενόψει της ρεβάνς στο Μπέργκαμο.

Το Σαν Μαρίνο που δεν... κολλάει πουθενά, βρήκε τον δικό του τρόπο για να μπει στην κουβέντα. Η μικρή εθνική ομάδα που μετράει 20 χρόνια χωρίς νίκη θέλησε να αστειευτεί με τη Λίβερπουλ, ζητώντας της να παίξουν μεταξύ τους ώστε να καταφέρει να βάλει τέλος στο «μαύρο» σερί που τρέχει από το 2004.

«Γειά σου Λίβερπουλ. Θα θέλαμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στο Europa League με εσάς. Πιστεύουμε ότι μπορούμε να σας κερδίσουμε», έγραψε το Σαν Μαρίνο κάτω από την ανάρτηση της Λίβερπουλ. Το Σαν Μαρίνο έχει μόλις μία νίκη στην ιστορία της απέναντι στο Λιχτενστάιν το 2004. Από τότε μετράει 139 παιχνίδια σερί δίχως να έχει γευτεί ξανά τη χαρά της νίκης.

SAN MARINO

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα