Καραμπάγκ: Μυθικό «fail» από παίκτη που ήθελε high-five από τον διαιτητή για κίτρινη που έγινε... κόκκινη!

Νίκος Κικίδης
Καραμπάγκ

bet365

Ο ρέφερι Τέιλορ... γείωσε απότομα παίκτη της Καραμπάγκ, ο οποίος ήθελε high five νομίζοντας πως το VAR θα ανατρέψει την κίτρινη που δέχθηκε, μόνο και μόνο για να δεχθεί τελικά απευθείας κόκκινη!

Η Λεβερκούζεν κατάφερε να επιστρέψει και στη ρεβάνς της Γερμανίας από το 0-2 της Καραμπάγκ, με τις Ασπιρίνες να επικρατούν 3-2 στην παράταση και να προκρίνονται στα προημιτελικά του Europa League.

Καταλυτικό ρόλο ωστόσο στην ανατροπή των Γερμανών έπαιξε η αποβολή του Ελβίν Ελβίν Καφαργκουλιγιέφ στο 64΄και με το σκορ ακόμα στο 0-2, σε μια φάση που ξεχώρισε για πολλούς και... διάφορους λόγους.

Δεν ήταν άλλωστε μόνο η συμβολή της στην εξέλιξη της αναμέτρησης, αλλά και η τρομερή αντίδραση του παίκτη της Καραμπάγκ που δεν άργησε να γίνει viral στα social media! Συγκεκριμένα ο 23χρονος αμυντικός δέχθηκε αρχικά κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή Άντονι Τέιλορ, ο οποίος ωστόσο στη συνέχεια έγνεψε πως αλλάζει την απόφασή του μετά από παρέμβαση του VAR.

Νομίζοντας (για κάποιο λόγο) πως η κίτρινη θα αφαιρεθεί, ο Καφαργκουλιγιέφ ήθελε high-five από τον διαιτητή, προτού ο τελευταίος του κόψει τα φτερά, δείχνοντάς του απευθείας κόκκινη και τον δρόμο προς τα αποδυτήρια...

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα