Μεντιλίμπαρ: «Ήταν μια κακή νύχτα»

medilibar

bet365

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του μετά την ήττα του Ολυμπιακού μετά το 1-4 από τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στάθηκε στην αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στις δηλώσεις του αμέσως μετά την εντός έδρας ήττα του Ολυμπιακού (1-4) απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, για τη φάση των «16» του Conference League, στάθηκε στην κακή εικόνα που είχαν οι Ερυθρόλευκοι στο ματς και στην αποτελεσματικότητα των Ισραηλινών.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μεντιλίμπαρ στην κάμερα της COSMOTE TV:

Για το τι πήγε στραβά: «Ήταν μια βραδιά που το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο, μας εξέπληξαν στο πρώτο μέρος, με δύο γρήγορα γκολ, θα μπορούσαν να μας αιφνιδιάσουν περισσότερο. Βελτιωθήκαμε στο δεύτερο μέρος, θα μπορούσαμε να βάλουμε ένα δεύτερο γκολ, ήταν άσχημα τα πράγματα για εμάς».

Για το τι φταίει για τα δύο γκολ στα πρώτα δέκα λεπτά: «Όπως έχω πει, πολλές φορές δεν έχουμε μπει καλά στο παιχνίδι, είναι ίσως θέμα νοοτροπίας, έχω και εγώ ευθύνη σε αυτό το κομμάτι, το έχω πει στους παίκτες, ίσως να μην το έχω ξεκαθαρίσει. Στην Ελλάδα μπορείς να γυρίσεις το σκορ, αλλά στην Ευρώπη απέναντι σε ομάδες που έχουν ξεκαθαρίσει τη θέση τους, δέχεσαι εύκολα το τρίτο γκολ. Είναι κάτι που πρέπει να διερευνήσουμε».

Για τη ρεβάνς: «Θα είναι δύσκολο να γυρίσουμε το σκορ, θα χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ, όμως δεν φτάνει το ένα, πρέπει να βάλουμε τρία συνολικά και να μην δεχθούμε κανένα. Δεν πρέπει να τρελαθούμε, ξέρουμε ότι η ζημιά έγινε στο πρώτο ματς, να πάμε εκεί να παίξουμε το παιχνίδι, γνωρίζοντας πως τα πράγματα είναι δύσκολα».

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Έχω πει ήδη στους παίκτες ότι πρέπει να γυρίσουμε άμεσα το τσιπ, είναι σημαντικό το παιχνίδι για τον σύλλογο και τον κόσμο, να αλλάξουμε γρήγορα το σκεπτικό μας. Να μην σκεφτόμαστε τι έχει συμβεί σήμερα. Να χρησιμοποιήσουμε το σημερινό σαν μάθημα για να είμαστε σε εγρήγορση».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα