Αμραμπατ: «Δεν πρόκειται να αμυνθούμε, ο Αλμέιδα θέλει πάντα να νικάει»

Newsroom
Ο Νόρντιν Άμραμπατ της ΑΕΚ

bet365

Ο Νόρντιν Άμραμπατ ενόψει της αναμέτρησης με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ μίλησε σε ολλανδικά ΜΜΕ και στάθηκε στη νοοτροπία του νικητή με την οποία θα αγωνιστεί η ΑΕΚ, ενώ σχολίασε πως θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το τέλος της σεζόν.

Η ΑΕΚ θέλει έναν βαθμό στο Άμστερνταμ απέναντι στον Άγιαξ για να συνεχίσει στο Conference League, ωστόσο όλοι στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο τονίζουν ότι έχουν πάει για τη νίκη. Έτσι και ο Νόρντιν Άμραμπατ, ο οποίος όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε πόλο έλξης για τα ολλανδικά ΜΜΕ στην προπόνηση της Ένωσης στη Γιόχαν Κρόιφ Arena»

«Η φόρμα μας είναι γενικά καλή. Ακριβώς το ίδιο νιώθω κι εγώ, όμως αύριο στο γήπεδο θα δούμε πως είναι πραγματικά η φόρμα μου. Σε κάθε περίπτωση προχωράμε μπροστά. Ο προπονητής κάνει πολλές αλλαγές. Παίζω ωστόσο πάντα στην Ευρώπη», ανέφερε αρχικά ο Άμραμπατ, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στις διαφορές του αυριανού ματς με αυτόν της OPAP Arena πριν μερικούς μήνες:

«Ο Άγιαξ αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερα οργανωμένος όταν χάνει τη μπάλα. Επίσης, έχει περισσότερη χαρά στο παιχνίδι του», σχολίασε ο 37χρονος μεσοεπιθετικός και πρόσθεσε αναφορικά με το ότι στην ΑΕΚ αρκεί και η ισοπαλία για να συνεχίσει στην Ευρώπη: «Πρέπει πραγματικά να αναρωτιέστε αν έχουμε προπονητή για να παίξουμε για την ισοπαλία. Δεν νομίζω. Εχουμε έναν προπονητή που θέλει πάντα να νικάει. Έτσι κι αύριο. Δεν πρόκειται να αμυνθούμε και να παίξουμε με το χρόνο. Δεν είναι στη φύση του».

Ο Άμραμπατ ρωτήθηκε και για το αν το επόμενο καλοκαίρι θα έπαιρνε τελικά την απόφαση να επιστρέψει στην Ολλανδία, με τον ίδιο να το αφήνει ανοικτό ως πιθανότητα μόνο για να είναι κοντά στην οικογένειά του: «Ένας από τους βασικούς λόγους θα ήταν για να είμαι κοντά στην οικογένειά μου ξανά. Φυσικά η Ελλάδα είναι ένα καλό μέρος για να βρίσκεσαι. Αλλά δεν έχω μιλήσει με κανέναν για μεταγραφή ακόμα. Αλλά αν ήθελα να κάνω κάτι ξανά στην Ολλανδία, τότε τώρα είναι η ώρα. Όμως βρίσκομαι σε ένα φανταστικό κλαμπ με φανταστικούς οπαδούς. Τώρα πρέπει να έχω καλές εμφανίσεις και η Ολλανδία είναι κάτι που θα συζητηθεί μετά το τέλος της σεζόν».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα