Αϊτόρ: «Να κρατήσουμε τα θετικά και να πάμε μ' αυτή τη διάθεση στο επόμενο παιχνίδι»

Newsroom
Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα: «Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση». Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό: «Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμ

bet365

Ο Αϊτόρ μίλησε στους Έλληνες απεσταλμένους μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Βιγιαρεάλ και τόνισε πως η ομάδα πρέπει να κρατήσει τα θετικά από το παιχνίδι αυτό και μ' αυτά να πορευτεί στην συνέχεια. Αποστολή στο Βιγιαρεάλ: Σωτήρης Μυκονίου

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα με 3-2 στο «Εστάντιο ντε λα Κεράμικα» για την 5η αγωνιστική του Europa League αγγίζοντας την ολική επιστροφή από το 3-0 του 47ου λεπτού. Το αποτέλεσμα αυτό οδήγησε τους «πράσινους» εκτός συνέχειας της διοργάνωσης και τους άφησε ως μόνη ελπίδα να διεκδικήσουν την ευρωπαϊκή τους συνέχεια στο Europa Conference League με την Μακάμπι Χάιφα την τελευταία αγωνιστική στην Λεωφόρο.

Ο Αϊτόρ ξεκίνησε βασικός και παρέμεινε στο γήπεδο για όλη τη διάρκεια του αγώνα για πρώτη φορά την φετινή σεζόν. Ο Ισπανός εξτρέμ είχε θετική εικόνα, που θα μπορούσε να ήταν και ακόμη καλύτερη αν το γκολ που σημείωνε δεν ακυρωνόταν ελέω οφσάιντ ή ευστοχούσε στην ανεπανάληπτη ευκαιρία που έχασε για να κάνει το 3-2 στο 70ο λεπτό.

Σημειωτέον, ο Αϊτόρ ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι το οποίο έστειλε αρχικά στο δοκάρι ο Ιωαννίδης και στην συνέχεια στα δίχτυα ο Παλάσιος στην επαναφορά.

Ο Ισπανός εξτρέμ έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα του για την ανατροπή, παρ' ότι τελικά δεν τα κατάφερε. Τόνισε πως πρέπει εκείνος και οι συμπαίκτες του να κρατήσουν τα θετικά απ' αυτό το παιχνίδι και πάνε στις επόμενες υποχρεώσεις της ομάδας έχοντας θετική αύρα, ξεκινώντας από τον ΟΦΗ, που υποδέχονται την Κυριακή, και τον οποίο πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Αϊτόρ:

Για την εξέλιξη του αγώνα και το αποτέλεσμα:

«Είχαμε τις ευκαιρίες να σκοράρουμε και να κάνουμε το 3-3, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να το αποδεχτούμε αυτό. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μία μεγάλη ομάδα. Τα δώσαμε όλα. Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι, επειδή παλέψαμε σαν ομάδα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά πράγματα. Να πάμε στο επόμενο παιχνίδι με θετική διάθεση».

Για το τι κρατάει η ομάδα από το παιχνίδι αυτό:

«Μένω στα θετικά. Παίξαμε απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα και τους βάλαμε δύσκολα. Σημειώσαμε ένα γκολ το οποίο λόγω VAR ακυρώθηκε, αφού υπήρξε οφσάιντ. Κάναμε τα πράγματα δύσκολα για μία σημαντική ομάδα».

Για το πως αισθάνεται ο ίδιος την περίοδο αυτή της επιστροφής του:

«Είμαι καλά. Πρέπει να προετοιμαστούμε την Κυριακή για το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στον ΟΦΗ. Είναι μία δυνατή ομάδα με πολύ ενέργεια. Πρέπει να κάνουμε το παν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα