Conference League: Στα νοκ-άουτ Πλζεν, βήμα πρόκρισης και για τη Φιορεντίνα

Ιάσονας Θεριός
fiorentina_conference_league

bet365

Η Βικτόρια Πλζεν «λύγισε» 1-0 την, ουραγό του ομίλου της, Ντινάμο Ζάγκρεμπ και κάνοντας το 4Χ4 τσέκαρε το εισιτήριό της για τα νοκ-άουτ του Conference League. Στην κορυφή του γκρουπ της ανέβηκε η Φιορεντίνα που επικράτησε της Τσουκαρίτσκι με το ίδιο σκορ.

3ος όμιλος

Σπουδαίο αποτέλεσμα για τη Βικτόρια Πλζεν που έγινε μια από τις πρώτες ομάδες που εξασφαλίζουν την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Conference League. Οι Τσέχοι επικράτησαν με το ισχνό αλλά πολύτιμο 1-0 της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και με το 4Χ4 πήραν και μαθηματικό το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ. Σκόρερ ο Τσορί με πέναλτι στο 35', το γκολ του οποίου άφησε τους Κροάτες στην τελευταία θέση.

Νωρίτερα, Αστάνα και Μπαλκάνι κόλλησαν στη λευκή ισοπαλία στο Καζακστάν.

Αποτελέσματα
Πλζεν - Ντινάμο Ζάγκρεμπ 1-0
Αστάνα - Μπαλκάνι 0-0

Βαθμολογία

  1. Πλζεν 4 (5-1) 12
  2. Αστάνα 4 (4-8) 4
  3. Μπαλκάνι 4 (3-3) 4
  4. Ντινάμο Ζάγκρεμπ 4 (5-5) 3

Επόμενη αγωνιστική (30/11)
Μπαλκάνι - Πλζεν
Αστάνα - Ντινάμο Ζάγκρεμπ

4ος όμιλος

Σημαντικότατο «διπλό» μπόρεσε να πάρει η Μπόντο Γκλιμτ που έφυγε από την Κωνσταντινούπολη με τους τρεις βαθμούς χάρη στο 2-1 επί της Μπεσίκτας. Ο Μουμπάνια «χτύπησε» δις στο 38' και το 49' κι έδωσε άερα δύο τερμάτων στους Νορβηγούς. Ο Μπινιόλ μείωσε για τους γηπεδούχους στο 64' αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν κάτι από το ματς. Στην πρώτη θέση, όπου συγκατοικεί με την Μπριζ, ανέβηκε η Μπόντο, ουραγός έμεινε η Μπεσίκτας.

5ος όμιλος

Άνετη νίκη που την ανέβασε στην κορυφή του ομίλου της πήρε η Λέγκια, η οποία επικράτησε 2-0 της Ζρίνσκι στην Πολωνία. Αγκουστίνιακ και Τζόσουε πέτυχαν στο 14' και το 30' τα τέρματα που χάρισαν το τρίποντο στους γηπεδούχους.

6ος όμιλος

Σημαντικό βήμα πρόκρισης έκανε η Φιορεντίνα, η οποία «λύγισε» 1-0 την Τσουκαρίτσκι στη Σερβία και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του γκρουπ της. Ο Εντσολά πέτυχε στο 8ο λεπτό το γκολ της νίκης από την άσπρη βούλα.

Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στην Ουγγραρία Φερεντσβάρος και Γκενκ. Πέσιτς και Μουνιόθ στο 48' και το 62' οι σκόρερ για τους γηπεδούχους και τους φιλοξενούμενους αντίστοιχα.

Αποτελέσματα
Τσουκαρίτσκι - Φιορεντίνα 0-1
Φερεντσβάρος - Γκενκ 1-1

Βαθμολογία

  1. Φιορεντίνα 4 (11-4) 8
  2. Φερεντσβάρος 4 (6-4) 6
  3. Γκενκ 4 (5-3) 6
  4. Τσουκαρίτσκι 4 (1-12) 0

Επόμενη αγωνιστική (30/11)
Φιορεντίνα - Γκενκ
Τσουκαρίτσκι - Φερεντσβάρος

8ος όμιλος

Στο 1-1 έμειναν στη Δανία Νόρτζελαντ και Σπαρτάκ Τρνάβα. Ο Ίνγκβαρτσεν άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 32ο λεπτό, ο Ντούρις ισοφάρισε στο 61'. Στην τελευταία θέση έμειναν οι φιλοξενούμενοι, στη δεύτερη ανέβηκε η Νόρτζελαντ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα