Ολυμπιακός: Οι δύο βασικές εκδοχές για την κάλυψη του κενού του Ροντινέι για το ματς με τη Τσουκαρίτσκι

Ο Κίνι

bet365

Η απουσία του Ροντινέι από το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι αναγκάζει τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να αναζητήσει την ιδανική λύση για τη θέση του δεξιού μπακ.

Θεωρητικά για τη θέση του δεξιού μπακ - λόγω της απώλειας του Ροντινέι με την αποβολή του στον αγώνα με τη Γκενκ στο Βέλγιο - ο Μαρτίνεθ έχει τρεις λύσεις ως προς το Ολυμπιακός - Τσουκαρίτσκι της Πέμπτης στο φαληρικό γήπεδο. Μία του δεξιού μπακ Κίνι, μία του Βρουσάι και άλλη μία του Ανδρούτσου. Μόνο που ο Ανδρούτσος δεν ήταν στο 100% και παραμένει αβέβαιο εάν μπορεί να δώσει το παρών στον πρώτο χρονικά αγώνα του Ολυμπιακού με τη Τσουκαρίτσκι.

Λύση ως δεξιός μπακ θα μπορούσε να δώσει και ο Ρέτσος. Δεν τη βάζουμε μέσα διότι ο Έλληνας διεθνής λογίζεται ως βασικότατος στόπερ και θα είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να γίνει κάτι τέτοιο. Με δεδομένη και την εικόνα του είναι δύσκολο να δούμε δηλαδή Ντόι και Φρέιρε στο κέντρο της άμυνας για να μετατοπιστεί στα δεξιά ο Παναγιώτης Ρέτσος.

Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν είναι 2 οι βασικές εκδοχές για τον Ισπανό τεχνικό. Η μία είναι να πάει δεξιά και στη φυσική του θέση ο Κίνι και αριστερά ο Ραμόν (με τον Βραζιλιάνο πάντως μετά τις επικείμενες προσθήκες των Ορτέγα και Ομάρ Ρίτσαρντς να είναι να μπει σε διαδικασία παραχώρησης). Η άλλη θα είναι να ξεκινήσει βασικός δεξιός μπακ ο Βρουσάι και να παραμείνει αριστερά ο Κίνι.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα