Europa League και ματσάρα Μπαρτσελόνα - Γιουνάιτεντ με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Newsroom
Europa League και ματσάρα Μπαρτσελόνα - Γιουνάιτεντ με τις καλύτερες αποδόσεις από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Η δράση στο Europa League επιστρέφει με «τιτανομαχία» Μάντσεστερ Γιουνάινεντ - Μπαρτσελόνα και οι κορυφαίες αποδόσεις που προσφέρθηκαν ποτέ παίζουν στο Πάμε Στοίχημα και τα καταστήματα ΟΠΑΠ.

Μετά τις βραδιές Champions League που επέστρεψαν στην καθημερινότητά μας με τη φάση των νοκ-άουτ, σειρά παίρνει το Europa League. Η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση που φέτος μόνο... υποδεέστερη δεν φαντάζει, περιλαμβάνοντας ουκ ολίγα ευρωπαϊκά μεγαθήρια και μερικές από τις πιο δυνατές ως τώρα «μονομαχίες» στη σεζόν.

Και μαζί με τα κορυφαία ντέρμπι, έρχονται και οι κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές, οι οποίες προσφέρονται μόνο από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Με σούπερ αποδόσεις στα πιο σημαντικά ζευγάρια, το αποψινό μενού προμηνύεται συναρπαστικό.

257 Μπαρτσελόνα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45)

Lewa-casemirop

Κλασικό ευρωπαϊκό ντέρμπι βγαλμένο από τα νοκ-άουτ του Champions League. Δύο φορές, άλλωστε, την τελευταία 15ετία ήταν το ζευγάρι του τελικού της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ το 2019 τέθηκαν αντιμέτωπες για τελευταία φορά στα προημιτελικά του θεσμού. Αυτή τη φορά, η μοίρα το ήθελε έτσι ώστε να συναντηθούν για πρώτη φορά στο Europa League. Αμφότερες βρίσκονται σε μεταβατικό στάδιο, αλλά στην παρούσα φάση βρίσκονται στο απόγειό τους την τελευταία διετία.

Η Μπαρτσελόνα οδηγεί την κούρσα στη La Liga με +8 από τη δεύτερη Ρεάλ, η Γιουνάιτεντ του Έρικ Τεν Χαγκ έχει βρει την ισορροπία της και απέχει μόλις πέντε βαθμούς από τις Άρσεναλ και Σίτι στην Premier League. Το σύνολο του Τσάβι πηγαίνει... τρένο στο 2023, όπου μετράει μόνο νίκες σε όλες τις διοργανώσεις (11 σερί!) και το ερώτημα είναι αν η Γιουνάιτεντ μπορεί να βάλει φρένο στους Μπλαουγκράνα μέσα στο «Καμπ Νόου».

Το ενδεχόμενο αυτό ίσως αξίζει το ρίσκο και το στοίχημα διπλή ευκαιρία-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προσφέρεται λίγο πάνω από τον διπλασιασμό στα καταστήματα ΟΠΑΠ (2,05).

251 Γιουβέντους - Ναντ (22:00)

Juventus

Πληγωμένο θηρίο η Γιουβέντους για άλλη μια σεζόν, ιδίως μετά την αφαίρεση βαθμών που της επιβλήθηκε από την τιμωρία στο πλαίσιο της έρευνας Prisma. Ακόμα μια παραδοσιακή δύναμη του Champions League που δεν μπόρεσε να συνεχίσει πέρα από τους ομίλους, η Γηραιά Κυρία ψάχνει τη λύτρωση μέσα από τη Europa League κι απέναντί της μπορεί να μην έχει κάποιο τεράστιο όνομα, αλλά η Ναντ παραμένει ομάδα-γρίφος.

Τα Καναρίνια επιβίωσαν μέσα από όμιλο με Φράιμπουργκ, Κάραμπαγκ και Ολυμπιακό και θέλουν να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται, ποντάροντας σε ένα σκορ που θα της επιτρέψει να κοιτάξει με αισιοδοξία τη ρεβάνς στο «Μπουζουάρ». Ακόμα κι αν ηττηθεί δηλαδή, να υπάρχουν περιθώρια ανατροπής στον δεύτερο αγώνα και ως προς αυτό θα αποκτήσει πολλές περισσότερες πιθανότητες με ένα τέρμα στο Τορίνο, έστω κι αν δεν μετράει πια το εκτός έδρας γκολ.

Το στοίχημα νίκη Γιουβέντους και Goal/Goal προσφέρεται σε απόδοση 3,40 από το Πάμε Στοίχημα.

250 Σεβίλλη - PSV (22:00)

Secvilla

Καταστροφική ως τώρα η σεζόν για τη Σεβίλλη, η οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο στο πρωτάθλημα σε απόσταση αναπνοής από τη ζώνη του υποβιβασμού και τρέχει να προλάβει το τρένο της Ευρώπης. Στο Champions League το ταξίδι δεν είχε συνέχεια και πλέον επανέρχεται στον αγαπημένο της θεσμό, το Europa League που έχει αποδείξει πως μπορεί να το κατακτήσει όποτε και με όποιον τρόπο θέλει.

Δεν είναι πάντως στην κατάσταση που βρισκόταν στις προηγούμενες περιπτώσεις και για αρχή πρέπει να θέσει νοκ-άουτ την Αϊντχόφεν του Ρουντ Φαν Νίστελροϊ.

Φύσει επιθετική ομάδα η PSV, με τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στην Eredivisie πίσω από τον Άγιαξ και με 15 γκολ ενεργητικό στα έξι ματς των ομίλων στο Europa League. Αν μη τι άλλο, οι δύο ομάδες υπόσχονται γκολ και θέαμα στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει το σημείο 4-6 γκολ σε απόδοση 3,20.

253 Σπόρτινγκ Λισαβόνας - Μίντιλαντ (22:00)

σπορτινγκ

Τα Λιοντάρια της Λισαβόνας έχασαν... στο νήμα την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League, στο φινάλε-«θρίλερ» του 4ου ομίλου. Πλέον, το σύνολο του Ρούμπεν Αμορίμ μπαίνει στην κούρσα του Europa League ως μια ομάδα ικανή να φτάσει μακριά, αρκεί να το αποδείξει φυσικά στο πρώτο της εμπόδιο που είναι η Μίντιλαντ.

Το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων προσφέρεται για να αποκτήσουν οι Λουζιτανοί καθαρό προβάδισμα πρόκρισης και μπορεί να προέρχονται από εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι με την Πόρτο, αλλά βρίσκουν στον δρόμο τους τη Μίντιλαντ που έχει να παίξει επίσημο αγώνα από τις 13 Νοεμβρίου.

Το στοίχημα νίκης της Σπόρτινγκ Λισαβόνας και No Goal προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα σε απόδοση διπλασιασμού (2,15).

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα