Ολυμπιακός: Η επιβράβευση των 49 πιστών που ακολούθησαν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός: Η επιβράβευση των 49 πιστών που ακολούθησαν στη ρεβάνς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός δίνει απόλυτη προτεραιότητα για εξασφάλιση εισιτηρίου στον τελικό με την Φιορεντίνα. Κι αυτό ήταν το ηθικά σωστό!

Εκεί που κανείς δεν πίστεψε. Εκεί που όλοι νόμιζαν ότι η ρεβάνς του 4-1 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, στην καλύτερη, θα φέρει έναν πιο αξιοπρεπή αποκλεισμό, 49 φίλοι του Ολυμπιακού ταξίδεψαν στην Τόπολα για να δώσουν το παρών με τη φωνή τους δίπλα στην ομάδα τους. Τον αγαπημένο τους Ολυμπιακό.

Και ανταμείφθηκαν στον απόλυτο βαθμό. Ο Μεντιλίμπαρ και οι... μάγοι του, έκαναν απίστευτα πράγματα και συνέτριψαν τους Ισραηλινούς με 6-1, παίρνοντας την πρόκριση για τους «8» του Conferencde League.

Η συνέχεια... γνωστή! Φενέρμπαχτσε και Αστον Βίλα δεν σταμάτησαν τους Πειραιώτες στο δρόμο τους για τον τελικό της 29ης Μαΐου στην Opap Arena.και πλέον άπαντες είναι στην αναζήτηση ενός μαγικού εισιτηρίου που θα τους εξασφαλίσει την παρουσία στο... όνειρο!

Από τα 9.000 εισιτήρια, λοιπόν, που θα διαθέσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον κόσμο της, οι 49 αυτοί που βρέθηκαν στην Σερβία θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα για εισιτήριο. Κι αυτό είναι το ηθικά σωστό προς εκείνους όπου είναι εκεί στα δύσκολα. Σε έδρες μη εμπορικές και όταν το όνειρο για πολλούς έχει σβήσει. Και εκείνοι με τη φωνή τους το κράτησαν αναμμένο και το πρέπον είναι αυτό που κάνει τώρα η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δίνοντάς τους επιπλέον προτεραιότητα.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα