ΠΑΟΚ - Μπριζ: Με τέσσερις αλλαγές και με «6αρι» σε ρόλο στόπερ οι Βέλγοι

club_brugge

bet365

Η Μπριζ θα αγωνιστεί με τέσσερις αλλαγές στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα σε σχέση με το πρώτο ματς των δυο ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

Γνωστές έγιναν οι ενδεκάδες του ΠΑΟΚ και της Κλαμπ Μπριζ περίπου μια ώρα πριν τη σέντρα της ρεβάνς των δυο ομάδων στην Τούμπα για τα προημιτελικά του Conference League. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου προχώρησε σε πέντε αλλαγές στην αρχική σύνθεση σε σχέση με την ήττα της ομάδας του στο Βέλγιο, ενώ από την πλευρά τους οι φιλοξενούμενοι θα παραταχθούν όπως αναμενόταν με τέσσερα διαφορετικά πρόσωπα στην ενδεκάδα.

Η Μπριζ θα κατέβει στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας με 4-3-3. Ο Γιάκερς θα είναι στην εστία, ο Σαμπέ θα παίξει δεξιά, όμως όπως αναμενόταν είναι διαφορετικά τα 3/4 της αμυντικής γραμμής. Ο Ορντόνεθ είναι βασικός στόπερ με τον αμυντικό χαφ Έντερ Μπαλάντα στο πλευρό του, αντί του τιμωρημένου Μέχελε. Κάρτες έχει συμπληρώσει και ο αριστερός μπακ Ντε Κάιπερ, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον Μέιγιερ.

Το κέντρο είναι ίδιο με το πρώτο ματς. Ο Ονιεντίκα θα είναι στο «6», με τον Βέτλεσεν και τον αρχηγό Βανάκεν ως εσωτερικούς μέσους. Στην επίθεση α υπάρχει αλλαγή τόσο προσώπου όσο και θέσης. Ο Σκόρας θα μείνει δεξιά στη γραμμή κρούσης και ο Ζουτγκλά που στο πρώτο ματς ήταν αριστερό εξτρέμ θα πάει στο «9» αντί του τρίτου τιμωρημένου, Τιάγκο. Τέλος τη θέση του Ζουτγκλά στο αριστερό «φτερό» θα πάει ο 19χρονος Αντόνιο Νούσα.

Η σύνθεση της Μπρζ: Γιάκερς - Σαμπέ, Οντόνιεθ, Μπαλάντα, Μέιγερ - Ονιεντίκα, Βέτλεσεν, Βανάκεν - Σκόρας, Ζουτγκλά, Νούσα

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα