Ολυμπιακός: Πάνω από 20 ομάδες θα έχουν «μάτια» στο γήπεδο στο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (vid)

ελλαδα

bet365

Ο Ολυμπιακός φιλοξενείται από τη Φενέρμπαχτσε για τη ρεβάνς των προημιτελικών του Conference League και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από την Ευρώπη για να... τσεκάρουν ποδοσφαιριστές.

Τα πάντα είναι έτοιμα για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού στην έδρα της Φενέρμπαχτσε όπου θέλει να προστατέψει το προβάδισμα του 3-2 από το πρώτο παιχνίδι και περάσει στα ημιτελικά του Conference League, φτάνοντας ακόμα πιο κοντά σε έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Από την άλλη η Φενέρ πιστεύει στην ποιότητα που διαθέτει το ρόστερ της και θέλει να παρουσιαστεί πολύ πιο έτοιμη από ότι στο Φάληρο για να ανατρέψει τα δεδομένα και να πάρει εκείνη την πρόκριση στους «4» του θεσμού.

Βέβαια, αμφότερες οι ομάδες έχουν παίκτες που αποτελούν «πόλος έλξης» για τα ευρωπαϊκά κλαμπ, κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός ότι στις εξέδρες του «Σουκρού Σαράτσογλου» θα βρίσκονται άνθρωποι από σχεδόν 20 συλλόγους της Ευρώπης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάμεσα στα κλαμπ θα έχουν «μάτια» στο ματς θα είναι η Άρσεναλ (η οποία έχει ακουστεί έντονα για τον μπακ της Φενέρ, Καντιόγλου), Μίλαν, Ίντερ, Μπράιτον, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντόρτμουντ, Φράιμπουργκ αλλά και κάποιες ισπανικές ομάδες μεταξύ άλλων.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα