Ολυμπιακός: Ο Ορτέγα που έχει παίξει βασικός σε όλα τα παιχνίδια του Conference League και οι εναλλακτικές του Μεντιλίμπαρ

Ο Ορτέγα

bet365

Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ που ταλαιπωρήθηκε με ορισμένες ενοχλήσεις του το προηγούμενο διάστημα είναι φαβορί για βασικός και με τη Φενέρ με τον Μεντιλίμπαρ να έχει γενικά για αυτή τη θέση 2 εναλλακτικές. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ.

Ο 25χρονος Αργεντίνος αριστερός μπακ, Φρανσίσκο Ορτέγα, έχει 34 συμμετοχές. Έχει 34 παρουσίες με τη φανέλα των Πειραιωτών έχοντας 4 ασίστ. Ο Ορτέγα που πέρασε ένα διάστημα με ενοχλήσεις που τον ταλαιπώρησαν θα είναι βασικός και στο Φενέρ - Ολυμπιακός. Όπως ήταν βασικός σε όλες τις αναμετρήσεις των Πειραιωτών στον θεσμό του Conference League.

Είχε φυσικά και την ασίστ στη γκολάρα του Ελ Καμπί στο 1-6 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Είναι βέβαια και η μόνη ασίστ που έχει στο ενεργητικό του με τον Ολυμπιακό στην Ευρώπη.

Οι εναλλακτικές κατά τα άλλα για αυτή τη θέση για τον Μεντιλίμπαρ είναι δύο. Είναι ο Ομάρ Ρίτσαρντς που είναι κλασικός αριστερός μπακ και ο Κίνι που αν και δεξιοπόδαρος έχει δοκιμαστεί ως αριστερός μπακ.

Ο Άγγλος αριστερός μπακ έχει 9 συμμετοχές (μόνο) με 1 ασίστ. Ο Κίνι από την άλλη που ξεκίνησε τη σεζόν ευρισκόμενος στα βασικά πλάνα των Πειραιωτών έχει 26 παρουσίες με τους Ερυθρόλευκους με 1 ασίστ..

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα