ΠΑΟΚ: Η αποστολή για το μεγάλο «τελικό» με την Κλαμπ Μπριζ

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ στην τελευταία προπόνηση πριν από τη ρεβάνς με την Μπριζ

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου πήρε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τη μεγάλη ρεβάνς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Εξω ο Μάρκος Αντόνιο.

Με μοναδικό πρόβλημα τον Μάρκος Αντόνιο, ο οποίος έμεινε εκτός αποστολής, ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τη ρεβάνς κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ.

Το βράδυ της Πέμπτης (18/4-22:00) στην κατάμεστη Τούμπα ο «Δικέφαλος» μαζί με τον κόσμο του καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 του πρώτου αγώνα και να πάρει τη μεγαλύτερη πρόκριση στην ιστορία του για τα ημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε δουλειά στην τακτική προσέγγιση του αγώνα και στις στατικές φάσεις.

Οι Νάσμπεργκ και Μάρκος Αντόνιο δούλεψαν ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μουργκ, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα