ΠΑΟΚ-Λουτσέσκου: «Είμαι σίγουρος ότι η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα δημιουργήσει προβλήματα στην Κλαμπ Μπριζ» (vid)

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην συνέντευξη Τύπου πριν από το ΠΑΟΚ-Μπριζ

bet365

Όλα όσα είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τη μεγάλη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου, σε αντίθεση με τον Αντρέ Βιεϊρίνια, κράτησε χαμηλούς τόνους και απέφυγε να βάλει έξτρα πίεση στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου πριν από τη ρεβάνς με την Κλαμπ Μπριζ για την προημιτελική φάση του Europa Conference League.

«Για κάποιους μπορεί να είναι ένα παιχνίδι ζωής, από την άλλη είναι ένα παιχνίδι που θα μας δώσει την ευκαιρία να παίξουμε στα ημιτελικά μιας ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Φτάσαμε εδώ κοιτάζοντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Μη ξεχνάμε ότι όταν ξεκινήσαμε την χρονιά δεν μας έδινε κανένας τύχη κι όμως φτιάξαμε την τύχη μας και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε», είπε χαρακτηριστικά.

Πιο αναλυτικά ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για την εμπειρία των αγώνων προ διετίας με τη Μαρσέιγ πάλι για τα προημιτελικά του Conference League:

«Ο ψυχολόγος μου λέει ότι δεν πρέπει να κοιτάω στο παρελθόν. Θυμάμαι ότι ήταν μια φανταστική εμπειρία με τη Μαρσέιγ, έχουμε καλές αναμνήσεις, είχαμε καλή απόδοση και αποκλειστήκαμε με το κεφάλι ψηλά. Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό, έχει τη δική του ιστορία».

Για το αν ο ΠΑΟΚ φοβήθηκε περισσότερο από ότι έπρεπε την Κλαμπ Μπριζ στο πρώτο ματς:

«Πρώτα απ’ όλα η Μπριζ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Αντιπροσωπεύει ένα ποδόσφαιρο που είναι στο τοπ της Ευρώπης. Έχει υψηλό επίπεδο. Μας επηρέασε το γρήγορο και το εύκολο γκολ που δεχθήκαμε. Χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας, αλλά παλέψαμε, μείναμε όρθιοι, θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό το αποτέλεσμα, όμως το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και λεπτομέρειες».

Για τις απουσίες της Κλαμπ Μπριζ και το πόσο θα επηρεάσει ο παράγοντας έδρας τη βελγική ομάδα:

«Δεν μου αρέσουν τέτοιες συζητήσεις και αναφορές. Και εμείς είχαμε παίκτες εκτός, απουσίες, προβλήματα, δεν το έχουμε κάνει θέμα. Ξέρω ότι θα έχουμε την στήριξη από τον κόσμο μας. Δεν θα φοβηθεί ο αντίπαλος, αλλά θα δώσει ενέργεια στους παίκτες μας κάτι που θα είναι πλεονέκτημα για μας. Στις δύσκολες στιγμές που θα πιέζουμε την Μπριζ, σίγουρα η ατμόσφαιρα της Τούμπας θα δημιουργήσει προβλήματα στον αντίπαλο».

Για το αν θεωρεί καλύτερη ομάδα την Κλαμπ Μπριζ από την Ντινάμο Ζάγκρεμπ και αν τον απασχολεί ότι απέναντι θα βρει μια αθλητική ομάδα:

«Δεν συγκρίνονται οι δύο ομάδες. Είναι κάτι διαφορετικό και δεν μου αρέσει να συγκρίνω τις ομάδες. Δεν μπορείς να περιμένεις να συγκρίνεις τι έχει γίνει σε προηγούμενα παιχνίδια, το πιο σημαντικό είναι να φτάσουμε στα επίπεδα απόδοσης που θα μας φέρει την πρόκριση. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μια πολύ καλή ομάδα. Ψυχολογικά ήταν πιο δύσκολα με την Ντινάμο λόγω του 2-0, τώρα δεν χρειαζόμαστε τρία γκολ».

Για το αν αισθάνεται ως πρέσβης του ελληνικού ποδοσφαίρου με τις επιτυχίες τω τελευταίων ετών:

«Συνολικά βρίσκομαι οκτώ χρόνια σε πάγκους ελληνικών ομάδων και ότι κάνω, το κάνω για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα