ΠΑΟΚ: Ο Κέβιν Πόρτερ Jr. πάει Τούμπα για τη μεγάλη ρεβάνς με την Μπριζ!

Ο Κέβιν Πόρτερ παρών στο ΠΑΟΚ-Μπριζ

bet365

Η παρουσία του Κέβιν Πόρτερ Jr. στις κερκίδες της Τούμπας και τη μεγάλη ρεβάνς της Πέμπτης (18/4) κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League.

Αν πριν από ένα χρόνο έλεγαν στον Κέβιν Πόρτερ Jr. ότι θα βρίσκεται σε κερκίδες ποδοσφαιρικού γηπέδου, το πιθανότερο ήταν να τους περνούσε για τρελούς. Αφήστε, που ο αστέρας του ΝΒΑ μπορεί να μη γνώριζε καν τι ισχύει με το… soccer στην Ευρώπη.

Ο δρόμος του 24χρονου σούτινγκ γκαρντ τον έβγαλε στην Ελλάδα, ο ΠΑΟΚ του έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία για την καριέρα του και ο… Χάρι Πό(ρ)τερ του «Δικεφάλου» ετοιμάζεται να γνωρίσει από πρώτο χέρι τι εστί Τούμπα και ποιος είναι ο ποδοσφαιρικός «ναός» των απανταχού ΠΑΟΚτσήδων.

Οι «ασπρόμαυροι» του Ραζβάν Λουτσέκου προετοιμάζονται για το μεγάλο παιχνίδι με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του UEFA Europa Conference League 2023-24 και ο Αμερικανός αστέρας θα βρίσκεται στις κερκίδες της Τούμπας το βράδυ της Πέμπτης (18/4) για τη ρεβάνς με τους Βέλγους.

Το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (14/4) ο Κέβιν Πόρτερ Jr είχε την πρώτη επαφή με τον κόσμο του ΠΑΟΚ στον εντός έδρας αγώνα με την Καρδίτσα, όπου ήταν εντυπωσιακός και άγγιξε το triple-double, τώρα ετοιμάζεται να γνωρίσει από κοντά την «καυτή» ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του «Δικεφάλου» στην Τούμπα, παρακολουθώντας το παιχνίδι κόντρα στην Μπριζ μαζί με τον πρόεδρο της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ, Θανάση Χατζόπουλο.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα