Ολυμπιακός: Οι 2 εκδοχές που θα φέρουν ξανά βασικό τον Γιόβετιτς υπό τις οδηγίες του Μεντιλίμπαρ (vid)

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί το πρωί της Τετάρτης για την Κωνσταντινούπολη όπου το βράδυ της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 4) θα δοκιμαστεί με τη Φενέρ στη ρεβάνς του 3-2 και ο Γιόβετιτς είναι ένα από τα πρόσωπα ενδιαφέροντος.

Ο Στέφαν Γιόβετιτς ήταν ένας εκ των πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο εντός έδρας 3-2 με τη Φενέρ. Εκεί όπου είχε συμμετοχή στη φάση του γκολ του Φορτούνη αλλά και ένα δικό του τέρμα σε αυτόν τον κλασικό ρόλο που τον εμπιστεύεται ο Μεντιλίμπαρ.

Σε αυτήν την περίπτωση είναι υποψήφιος ως βασικός για τον επαναληπτικό της Πέμπτης (22.00, COSMOTE SPORTS TV 4) με τη Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη. Για να χωρέσει στο αρχικό σχήμα του Βάσκου τεχνικού ο έμπειρος Μαυροβούνιος φορ (που είχε γκολ και με τη Μακάμπι στο 1-6 αλλά και με τη Φενέρ στο 3-2) θα είναι 2 οι εκδοχές. Η μία περίπτωση είναι να παίξει - ξανά - πίσω από τον φορ για να πάνε στα 2 άκρα οι Ποντένσε και Φορτούνης.

Η άλλη επιλογή θα είναι να τοποθετηθεί πίσω από τον στράικερ ο Έλληνας μεσοεπιθετικός και να βρεθεί στα πλάγια ο Γιόβετιτς μαζί με τον Ποντένσε, ένα σενάριο που βέβαια δεν μοιάζει τόσο εφικτό ή πιθανό αλλά απασχόλησε ως ιδέα το τεχνικό team των Πειραιωτών. Και αυτά τα 2 βέβαια αγωνιστικά σχέδια δεν είναι με τη διάταξη με το κλασικό 4-3-3 αλλά θα είναι με τον σχηματισμό του 4-2-3-1.

Όπως και να έχει οι τελικές αποφάσεις ανήκουν στον Ισπανό τεχνικό. Ο Spiderman των Ερυθρόλευκων, Στέφαν Γιόβετιτς, έχει φέτος 7 γκολ σε 30 συμμετοχές. Από αυτά τα 2 τέρματά του είναι στην Ευρώπη και τα 2 ήταν πολύ σημαντικά (με Μακάμπι και Φενέρ).

- Το Gazzetta θα βρίσκεται και στην Κωνσταντινούπολη για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Φενέρ για να μεταφέρει ρεπορτάζ, βίντεο και ότι άλλο θέλετε να ξέρετε για αυτό το σημαντικό και ιστορικό ματς.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα