ΠΑΟΚ: Πάνω από 1.000 οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ στην Τούμπα! - «Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα»

Οι οπαδοί της Κλαμπ Μπριζ

bet365

Εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ, της Μπριζ, της UEFA και της Ελληνικής Αστυνομίας θα καθίσουν στο ίδιο τραπέζι προκειμένου να αποφασιστούν τα μέτρα τάξης και ασφάλειας των περίπου 1.000 Βέλγων οπαδών που θα ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη.

Μέσω επίσημης ανακοίνωσης, η Κλαμπ Μπριζ υποστηρίζει ότι στο ταξίδι της ομάδας για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ το βράδυ της Πέμπτης (18/4) στο γήπεδο της Τούμπας για τα προημιτελικά του Europa Conference League, θα βρίσκονται και περισσοτέροι από 1.000 οπαδοί της.

Τα γεγονότα που έλαβαν χώρα πριν και μετά το πρώτο παιχνίδι έξω από το «Γιαν Μπρέιντελ» και η σκληρότητα που επέδειξε η βελγική αστυνομία, υποχρεώνουν τη διοίκηση της Κλαμπ Μπριζ να εφιστήσει την προσοχή στους οπαδούς της ομάδας που θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα.

Το πρωί της Τρίτης (16/4) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη ανάμεσα σε εκπροσώπους του ΠΑΟΚ, της Μπριζ, της UEFA και της Ελληνικής Αστυνομίας, ενώ όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση οι οπαδοί της Μπριζ θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στους δρόμους της πόλης, να μη φέρουν διακριτικά της ομάδας και να κινούνται ανά ομάδες.

Πιο αναλυτικά η ανακοίνωση της Κλαμπ Μπριζ αναφέρει:

«Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο.

Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα