Μπριζ προς τους οπαδούς της: «Μην φοράτε χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο και να προσέχετε»

Newsroom
Μπριζ

bet365

Με ανακοίνωσή της η Μπριζ καλεί τους πάνω από 1.000 φίλους της που θα βρεθούν στη Τούμπα για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να μην φοράνε τα χρώματα της ομάδας έξω από το γήπεδο και να προσέχουν.

Ο ΠΑΟΚ την Πέμπτη θα υποδεχθεί την Μπριζ στη ρεβάνς της ήττας με 1-0 στον πρώτο αγώνα των προημιτελικών του Conference League και στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκονται πάνω από 1.000 φίλοι των Βέλγων.

Η Μπριζ με ανακοίνωσή της συνέστησε στους φίλους της ομάδας να προσέχουν. Αναλυτικά επισήμανε: «Την Πέμπτη, ο σύλλογος θα παίξει τον δεύτερο αγώνα των προημιτελικών του UEFA Conference League στη Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ. Περισσότεροι από 1.000 οπαδοί της Μπριζ θα κάνουν το ταξίδι για να στηρίξουν την Κλαμπ προκειμένου να πάρει την πρόκριση σε έναν ιστορικό ημιτελικό.

Η Κλαμπ Μπριζ καλεί τους φίλους της να επιδείξουν την απαραίτητη προσοχή.

Μετά τα γεγονότα της περασμένης Πέμπτης μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της αστυνομίας της Μπριζ, η ομάδα καλεί τους οπαδούς της να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στην Ελλάδα.

Δεν συνιστούμε να φοράτε χρώματα της Κλαμπ Μπριζ έξω από το γήπεδο.

Προσπαθήστε να παραμένετε σε ομάδες όσο το δυνατόν περισσότερο και ακολουθήστε αυστηρά τις οδηγίες των συνοδών μας.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωποι της Κλαμπ Μπριζ θα έχουν μια συνάντηση με εκπροσώπους της UEFA και του ΠΑΟΚ για να εξετάσουν την κατάσταση των συνθηκών, έτσι ώστε η ασφάλεια των οπαδών μας στο χώρο να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο εγγυημένη».

@Photo credits: NBA/Getty Images
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα