Προπονητής Μπριζ: «Έχουμε πλεονέκτημα για το ματς στην Τούμπα, θα τους ''σκοτώσουμε''» (vid)

Newsroom
Προπονητής Μπριζ: «Έχουμε πλεονέκτημα για το ματς στην Τούμπα, θα τους ''σκοτώσουμε»

bet365

Ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν μίλησε μετά την λήξη του αγώνα της βελγικής ομάδας με τον ΠΑΟΚ κι έδωσε το σύνθημα τόσο για την ρεβάνς όσο και για το ενδιάμεσο παιχνίδι με την Αντβέρπ.

Σε μία πορωτική ομιλία προχώρησε ο προπονητής της Κλαμπ Μπριζ, Νίκι Χάγιεν αμέσως μετά την λήξη του αγώνα της ομάδας του κόντρα στον ΠΑΟΚ και την επικράτησή της με 1-0 θέλοντας να τονώσει το ηθικό των παικτών του, που ήταν «ξενερωμένοι», επειδή δεν μπόρεσαν να φύγουν από το παιχνίδι μ' ένα καλύτερο σκορ ενόψει της ρεβάνς.

Ο Βέλγος τεχνικός εξήγησε στους ποδοσφαιριστές του πως η δυσαρέσκεια αυτή που έδειχναν για το αποτέλεσμα είναι εξαιτίας της δείψας που έχουμε για να πετύχουν. Τόνισε πως το αποτέλεσμα αυτό τους διασφαλίζει ένα πλεονέκτημα για την ρεβάνς της Θεσσαλονίκης και ότι θα πάνε τόσο κόντρα στην Αντβέρπ όσο και στον «δικέφαλο του βορρά» με στόχο να τους... σκοτώσουν.

Αναλυτικά το απόσπασμα από την παρακάμερα της Κλαμπ Μπριζ:

«Το γεγονός ότι είστε αρκετά δυσαρεστημένοι σημαίνει πως είστε διψασμένοι για να πετύχετε κάτι. Έχουμε ένα πλεονέκτημα, όταν θα πάμε εκεί (σ.σ. Θεσσαλονίκη). Οι προσδοκίες μας είναι ψηλές, είμαστε θυμωμένοι που δεν ήμασταν αποτελεσματικοί. Θα το αντιμετωπίσουμε, θα το δουλέψουμε, θα παίξουμε την Κυριακή και την Πέμπτη και θα τους σκοτώσουμε και τους δύο».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα