Ο Δήμαρχος του Μπριζ δικαιολόγησε την αστυνομία του Βελγίου!

Newsroom
 Ο Δήμαρχος του Μπριζ δικαιολόγησε την αστυνομία του Βελγίου!

bet365

Ο Ντιρκ Ντε Φο, Δήμαρχος του Μπριζ, μίλησε για τα όσα συνέβησαν πριν το χθεσινό ματς του ΠΑΟΚ με την ομώνυμη ομάδα.

Να δικαιολογήσει τα… αδικαιολόγητα για τη συμπεριφορά της βελγικής αστυνομίας προς τους φίλους του ΠΑΟΚ στο χθεσινό (11/4) ματς με την Μπριζ, θέλησε να πράξει ο Ντιρκ Ντε Φο, Δήμαρχος της ομώνυμης πόλης.

Ο οποίος μίλησε για τα όσα συνέβησαν και προκάλεσαν την αντίδραση του Δικεφάλου στο «Ράδιο Θεσσαλονίκη», ενώ η πλευρά του ελληνικού club απευθύνθηκε σχετικά και στην UEFA.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως βανδαλίστηκαν μνημεία στο κέντρο της πόλης όπου και σχολίασε ότι «αυτό δεν είναι καλό για την φήμη της Θεσσαλονίκης. Αυτό δεν μπορούμε να το δεχτούμε», ενώ σχολίασε ακόμη πως «500 οπαδοί χωρίς εισιτήριο προσπάθησαν να μπουν στο γήπεδο».

Στις καταγγελίες για αστυνομική βία απάντησε ότι έγινε χρήση αντλίας νερού για να διαλυθεί το πλήθος και να απωθηθεί και μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι η θύρα του γηπέδου για τους φιλοξενούμενους διαθέτει 1500 θέσεις και για αυτό υπήρξαν τόσα εισιτήρια.

«Πώς έρχεσαι από Θεσσαλονίκη χωρίς εισιτήριο;» αναρωτήθηκε και παράλληλα πρόσθεσε ότι και στους αγώνες πρωταθλήματος Βελγίου μεταξύ των δύο ομάδων της πόλης του, τόσα είναι τα εισιτήρια για τους φιλοξενούμενους.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα