Μεντιλίμπαρ για τον Καρτάλ: «Δεν νίκησε και δεν έχουμε να του πούμε κάτι, ίσως να έπρεπε να κάνουμε πιο νωρίς τις αλλαγές»

Ο Μεντιλίμπαρ

bet365

Ο Ισμαϊλ Καρτάλ εμφανίστηκε πεπεισμένος  ότι η Φενέρ θα περάσει στην Τουρκία και πώς ήταν πολύ πιο καλή και ο Μεντιλίμπαρ ρωτήθηκε για αυτό στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είπε στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού μετά το 3-2 με τη Φενέρ για:

Το εάν αισθάνεται πώς ο Ολυμπιακός έχασε μία μεγάλη ευκαιρία: Καταρχήν ακόμα και εάν είχαμε νικήσει 3-0 πάλι θα έπρεπε να είχαμε παίξει καλά. Ακόμα και έτσι τα πράγματα μπορεί να μην πάνε καλά. Θα πάμε εκεί έχοντας ένα μικρό πλεονέκτημα και για να παλέψουμε. Ποτέ κανείς δεν έχει προκριθεί από το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το ότι νικήσαμε ήταν καλό και θετικό και για αυτό είμαστε χαρούμενοι.

Το τι δεν πήγε καλά στο 2ο μέρος και τις δηλώσεις του προπονητή της Φενέρ πώς είναι σίγουρος για την πρόκριση: Δεν έχουμε να του πούμε κάτι. Δεν έχει νικήσει σήμερα. Ότι πει εκείνος. Δεν είναι το 2ο μέρος. Μην ξεχνάμε πώς στο β' μέρος μπήκε το 3-0. Από το πέναλτι και μετά ήρθε η αλλαγή. Όμως μπήκαμε τα πράγματα καλά. Μετά είχαμε και τις ευκαιρίες να σκοράρουμε. Όμως μας έβλαψε η φάση του πέναλτι.

Το ότι κάνει εξαιρετική εμφάνιση ξανά ο Ολυμπιακός: Έχουμε ένα διάλειμμα αυτό το Σαββατοκύριακο. Θα ξεκουραστούμε. Θα το εκμεταλλευτούμε.

Τον Ρέτσο και ότι θα λείψει από τη ρεβάνς: Όποιος δέχεται τόσες κάρτες δεν παίζει. Θα παίξουμε χωρίς τον Ρέτσο που είναι σημαντικός παίκτης. Το πρόβλημα είναι πώς έχουμε 3 στόπερ. Δεν έχουμε έξι. Οπότε ξέρουμε ποιός θα παίξει.

Τις αλλαγές του στο σημείο που τις έκανε: Η ομάδα νικούσε με 3-0 και έπαιζε πολύ καλά. Δεν νομίζω πώς χρειαζόταν αλλαγή. Είχα πει στους παίκτες πώς μπορεί να βγούμε 'πεθαμένοι' από το ματς. Ο αντίπαλος έκανε αλλαγές λόγω τραυματισμών. Ίσως να έπρεπε να είχαμε κάνει αλλαγές πιο νωρίς.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα