Μπάμπα Ράχμαν: «Ποια ισοπαλία; Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη»!

Ο Μπάμπα Ράχμαν στην συνέντευξη Τύπου

bet365

Ο Ράχμαν Μπάμπα εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ στην σημερινή συνέντευξη Τύπου και έστειλε μήνυμα νίκης στον πρώτο αγώνα με την Μπριζ για τους «8» του Europa Conference League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΡΙΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Για τον «καυτό» Μπάμπα Ράχμαν των τελευταίων εβδομάδων ο πρώτος προημιτελικός του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ είναι μια μεγάλη πρόκληση και όπως τόνισε στην συνέντευξη Τύπου «ήρθαμε στο Βέλγιο για να πάρουμε τη νίκη, δεν μας αρκεί απλά ένα καλό αποτέλεσμα, ούτε η ισοπαλία».

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το στάδιο, είναι καλή κλήρωση. Δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο».

Για τον αν η ομάδα έχει δυνάμεις για δύο διοργανώσεις:

«Ναι φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργεια μας, αλλά έχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το γεγονός πως πλέον σκοράρει:

«Ίσως η τύχη. ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Για το πως θα έβλεπε την ισοπαλία στο παιχνίδι:

«Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να κερδίσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να κερδίσω».

@Photo credits: INTIME
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα