Το «ασπρόμαυρο» Μπριζ και το «χιλιόμετρα κάναμε πάλι…» δεκάδων ΠΑΟΚτσήδων χωρίς εισιτήριο!

Το Γιαν Μπρέιντελ του Μπριζ

bet365

Εκατοντάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει στην πόλη του Μπριζ δίχως να έχουν εισιτήρια της αυριανής αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Europa Conference League. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΜΠΡΙΖ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Η τρέλα των ΠΑΟΚτσήδων και η επιθυμία να βρεθούν στο πλευρό της αγαπημένης τους ομάδας στο πρώτο ραντεβού με την Κλαμπ Μπριζ για τα προημιτελικά του Europa Conference League έχει οδηγήσει εκατοντάδες Έλληνες στο Βέλγιο, οι περισσότεροι δίχως να έχουν εξασφαλίσει την πρόσβασή τους στο «Γιαν Μπρέιντελ».

Η πόλη του Μπριζ ζει και κινείται σε ελληνικούς ρυθμούς. Δεκάδες φίλοι του ΠΑΟΚ έχουν ταξιδέψει από κάθε σημείο της Ευρώπης στη «Βενετία του Βορρά» και ψάχνουν απεγνωσμένα για ένα μαγικό χαρτάκι.

Το απόγευμα της Τετάρτης (10/4) άκουγες μόνο ελληνικά στο κέντρο της πόλης, όπου κατά τα άλλα υπήρχε ησυχία, παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος του Μπριζ απείλησε τους Έλληνες οπαδούς με συλλήψεις.

Το τι θα συμβεί κατά τη διάρκεια της αυριανής ημέρας και όσο θα πλησιάζουμε στην ώρα έναρξης του αγώνα ουδείς είναι σε θέση να τοπ γνωρίζει. Το σίγουρο είναι πως οι τιμές στις διάφορες πλατφόρμες έχουν φτάσει μέχρι τα... 500 ευρώ!

Η διοίκηση της βελγικής ομάδας εξήγησε το γιατί δεν παραχωρεί επιπλέον εισιτήρια στους φίλους του ΠΑΟΚ από την στιγμή που οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πάνω από 2.000 Έλληνες χωρίς εισιτήρια. Το περσινό... πάθημα, βλέπετε, έγινε μάθημα την περασμένη σεζόν.

Η Μπριζ πέρσι φιλοξενούσε την Μπενφίκα για τη φάση των «16» του Champions League και έδωσε στους Πορτογάλους το «ΟΚ» για εξτρά εισιτήρια. Ωστόσο η κατάσταση δεν εξελίχθηκε όπως ήθελαν οι Βέλγοι με αποτέλεσμα το γήπεδο να μετατρέπεται σε ένα... μικρό «Ντα Λουζ», γεμάτο με Πορτογάλους.

Σε συνδυασμό με την ήττα από τους Λουζιτανούς (0-2) και το… κράξιμο από τους ίδιους τους οπαδούς της Μπριζ ανάγκασε τη διοίκηση της βελγικής ομάδας να «ανάψει κόκκινο» στους Έλληνες φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

@Photo credits: Gazzerta
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα