Μπριζ - ΠΑΟΚ: Οριστικά χωρίς Μινιολέ και Σκοβ Όλσεν οι Βέλγοι

Newsroom
mignolet_brugge

bet365

Νοκ-άουτ τέθηκαν για το πρώτο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ τόσο ο Σιμόν Μινιολέ όσο και ο Αντρέας Σκοβ Όλσεν για την Μπριζ.

ΠΑΟΚ και Μπριζ μετρούν αντίστροφα για τον πρώτο μεταξύ τους προημιτελικό του Conference League στο Βέλγιο. Οι Βέλγοι πάντως θα αντιμετωπίσουν τον Δικέφαλο του Βορρά χωρίς δύο σημαντικές τους μονάδες.

Στη συνέντευξη Τύπου του παιχνιδιού, ο προπονητής τους, Νίκι Χάγιεν, είχε προαναγγείλει την απουσία του Αντρέας Σκοβ Όλσεν και είχε αφήσει τα πάντα ανοιχτά για τον Σιμόν Μινιολέ, ωστόσο εν τέλει αμφότεροι έμειναν εκτός αποστολής της Μπριζ για τον πρώτο προημιτελικά.

Βέβαια, και οι δύο αναμένεται να δώσουν το «παρών» στη ρεβάνς της Τούμπας (18/04). Ο Σκοβ Όλσεν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες των Βέλγων φέτος και μετράει 23 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ο Μινιολέ αποτελεί τον κατά κανόνα βασικό τερματοφύλακα των Βέλγων.

Αναλυτικά η αποστολή της Μπριζ: Γιάκερς, Μπούρσικ, Ντε Κόρτε, Μπογιατά, Μέχελε, Ορντόνιες, Σπιλίρς, Ντε Κάιπερ, Μέγιερ, Σάμπε, Μπαλάντα, Ονιεντίκα, Φανάκεν, Φέτλεσεν, Χόμα, Νούσα, Σκόρας, Ταλμπί, Ζινκερνάγκελ, Γιουτγκλά, Τιάγκο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα