Φορτούνης: «Είχα δώσει μία υπόσχεση στον εαυτό μου, να με δει ο γιος μου όπως ήμουν!»

Ο Φορτούνης

bet365

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός έκανε τη δική του κατάθεση ψυχής για τους 2 σοβαρούς τραυματισμούς του θυμίζοντας την υπόσχεση που είχε δώσει. Τι είπε για τη Φενέρ.

Πολύ ενδιαφέρουσες ήταν οι δηλώσεις του Κώστα Φορτούνη στη συνέντευξη Τύπου με τη Φενέρ που είχαν και μία συναισθηματική αξία για τον ίδιο καθώς μίλησε και για τους τραυματισμούς του και την υπόσχεση που είχε δώσει στον γιο του. Ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού σχολίασε για:

Την Ευρώπη και την προοπτική της για τον Ολυμπιακό: Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο ματς. Για τους παίκτες, τον σύλλογο και τον κόσμο., Ξέρουμε πώς έχουμε τη δυνατότητα για το βήμα παρακάτω. Ο Ολυμπιακός πρέπει να πετυχαίνει τέτοιες επιτυχίες. Πιστεύω πώς θα είμαστε έτομοι για ένα πρώτο βήμα.

Τα γκολ και τις ασίστ του στο φαληρικό γήπεδο και το εάν υπάρχει κάποιο μυστικό: Κάποιο μυστικό δεν υπάρχει. Μου αρέσει το γήπεδο. Μου αρέσει ο κόσμος. Μακάρι να μπορέσω να βοηθήσω με ένα γκολ ή ασίστ.

Τον κόσμο: Σίγουρα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για εμάς. Θέλουμε να τον κάνουμε χαρούμενο. Να ζήσει μία τεράστια επιτυχία. Αυτό θέλουμε να κάνουμε.

Την απουσία του Ποντένσε: Ο Ντάνι σίγουρα μας βοηθάει. Έχουμε πολύ καλή συνεργασία (όλοι μας και εγώ μαζί του). Έχουμε πολύ καλούς παίκτες και πιστεύουμε πώς όποιος και να παίξει θα έχει την καλύτερη απόδοση.

Το πώς επανήλθε μετά από 2 χιαστούς: Σίγουρα είχα δυσκολίες. Οι τραυματισμοί με πήγαν πίσω. Δεν σταμάτησα να δουλεύω. Χαίρομαι που είμαι υγιής. Αγαπάω αυτό που κάνω. Το απολαμβάνω αυτό που κάνω. Είχα δώσει την υπόσχεση, μία υπόσχεση στον εαυτό μου, να με δει ο γιος μου να παίζω όπως είμαι (εννοεί πριν τους τραυματισμούς του).

Το πώς πρέπει να μπει η ομάδα: Η ομάδα που παίζει εντός έδρας πρέπει να μπει δυνατά. Είναι σημαντικό να ξεκινήσουμε δυνατά. Είναι σημαντικό με τη βοήθεια του κόσμου μας να σκοράρουμε ένα γκολ νωρίς για να έχουμε το προβάδισμα.

Το εάν ο Ολυμπιακός είναι τώρα πιο καλός από τότε που έπαιζε με τη Φενέρ που την είχε νικήσει 2 φορές: Μακάρι να είμαστε καλύτεροι έτσι ώστε να πιέσουμε τον αντίπαλο και να προκριθούμε. Είναι διαφορετική η ομάδα από τότε. Άλλος προπονητής και άλλοι παίκτες. Εμείς πατάμε καλά στα πόδια μας. Είμαστε μία δουλεμένη ομάδα. Ο αντίπαλος δεν ήταν τόσο καλός όπως τώρα.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα