Παπαδόπουλος: «Ελπίζουμε να περάσουν στα ημιτελικά ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός»

Newsroom
Ο Νίκος Παπαδόπουλος

bet365

Αισιόδοξος πως οι ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός μπορούν να προκριθούν στα ημιτελικά του Conference League εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Ο έμπειρος προπονητής μιλώντας στο Metropolis 95.5 για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού στην Ευρώπη, για την Εθνική Ελπίδων, αλλά και για το ελληνικό πρωτάθλημα, ανέφερε τα εξής:

Για τις μάχες ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού: «Είναι σημαντικό ότι έφτασαν ως εδώ και έχουν τη δυνατότητα να προχωρήσουν και περισσότερο. Η Μπριζ κέρδισε την πρωτοπόρο και η Φενέρμπαχτσε είναι αξιόλογη ομάδα. Οι ομάδες είναι σε καλή κατάσταση, οι φίλαθλοι είναι αισιόδοξοι. Πάντα είναι διαφορετικό να παίζεις σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Οι δικές μας ομάδες είναι καλές, η πρόκριση θα παιχτεί σε δύο παιχνίδια και ελπίζουμε να περάσουν και οι δυο».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι είναι ομάδα, να δώσουμε συγχαρητήρια στον Λουτσέσκου για τη διαχείριση των παικτών στα παιχνίδια. Δεν χαλάει την εικόνα του όσες αλλαγές και να κάνει. Είναι δυνατός στις μεταβάσεις από την άμυνα στην επίθεση, είναι γρήγορος».

Για τον Ολυμπιακό: «Γίνεται ομάδα με την Μεντιλίμπαρ. Η εικόνα του είναι βελτιωμένη, κάνει διαχείριση καλή και μπορεί να είναι ανταγωνιστικός. Δεν ήταν εύκολη η ανατροπή που έκανε. Είναι σε καλό δρόμο».

Για τα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Έχοντας τη θέση αυτή βλέπω οτι υπάρχει ταλέντο αλλά λίγη έχουν συμμετοχή στις μεγάλες ομάδες. Μόνο κέρδος μπορεί να έχουν οι ομάδες εκεί. Μπορούν να μπει κάποιοι κανόνες να χρησιμοποιούνται νέα παιδιά αλλά το σημαντικό είναι να υπάρχει και η ανάλογη φιλοσοφία. Καλό είναι να ασχοληθούμε με αυτά τα παιδιά και να παίρνουν ευκαιρίες».

Για την Εθνική Ελπίδων: «Η Εθνική ομάδα είναι κάτι ιδιαίτερο για την καρδιά και το μυαλό του κάθε παίκτη, είναι τεράστια τιμή αλλά παίζει μεγάλο ρόλο το αγωνιστικό. Όταν ένα παιδί παίζει με Κροάτες και Πορτογάλους, που είναι βασικοί και έχουν και παιχνίδια στο Champions League, η διαφορά είναι μεγάλη. Η εικόνα της ομάδας, βέβαια, είναι καλή αλλά έχουμε πολλές πιθανότητες να προκριθεί στο Euro. Θα ήθελα να παρακαλέσω να ασχοληθούν με αυτή την ομάδα και τα παιδιά αυτά. Να δώσουμε βάση και να τους προβάλλουμε».

Για τη μάχη του τίτλου: «Είναι ωραίο το πρωτάθλημα. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα, είναι ωραίο να υπάρχουν αρκετές ομάδες να διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μας ικανοποιεί αυτό που βλέπουμε. Δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Το ενδιαφέρον των φιλάθλων είναι αρκετά υψηλό».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα