Ολυμπιακός: Το φοβερό come back του Γιόβετιτς με γκολ πρόκρισης με τη Μακάμπι (vids)

Ολυμπιακός: Το φοβερό come back του Γιόβετιτς με γκολ πρόκρισης με τη Μακάμπι (vids)

Ο Γιόβετιτς

bet365

Ο πολύπειρος Μαυροβούνιος που έχει και καλή αγωνιστική «χημεία» με τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί έχει επιστρέψει δυναμικά στο αγωνιστικό προσκήνιο για τον Ολυμπιακό και είχε τη φάση του 1-5 στη Σερβία.

Το ημερολόγιο έδειχνε 25 Φεβρουαρίου όταν γράφαμε στο Gazzetta για τον ρόλο του Μεντιλίμπαρ σε σχέση με τον Γιόβετιτς και πώς τον έκανε να ξαναγίνει σημαντικός στον Ολυμπιακό. Δεν πέρασε πολύς καιρός από τότε και ο Στέφαν Γιόβετιτς δεν επέστρεψε απλά δυναμικά στο αγωνιστικό προσκήνιο έχοντας γκολ με Βόλο και Μακάμπι Τελ Αβίβ αλλά είχε κυρίως το τέρμα πρόκρισης στο 1-5 της Σερβίας, στη φάση του 1-5 δηλαδή (που έληξε 1-6 φυσικά).

Δεν είναι προφανώς πώς ο Γιόβετιτς είχε... ξεχάσει το ποδόσφαιρο και δεν ήταν τόσο αποδοτικός. Απλώς η διαφορετικότητα της προσέγγισης του κόουτς Μεντιλίμπαρ άλλαξε τα δεδομένα για όλους τους σέντερ φορ, φτάνοντας στο σημείο στο ματς Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ολυμπιακός 1-6 να βρουν δίχτυα και οι 3 επιθετικοί των Πειραιωτών (Ελ Καμπί, Ελ Αραμπί και Γιόβετιτς). Να υπενθυμιστεί βέβαια σε επίπεδο συμβολαίων πώς αυτά των Ελ Καμπί και Γιόβετις είναι 1+1 ενώ εκπνέει φέτος και το συμβόλαιο του Ελ Αραμπί.

Η πάσα του Ελ Αραμπί στον Γιόβετιτς

Για τον «Γιόβε» - που εκτός των άλλων έχει και πολύ καλή «χημεία» με τον Ελ Αραμπί ή για την ακρίβεια και με αυτόν από του οποίου τα πόδια βγήκε η μεγάλη ευκαιρία του Μαυροβούνιου - ήταν το πρώτο του ευρωπαϊκό τέρμα αυτό με τον Ολυμπιακό. Συνολικά ο διεθνής Μαυροβούνιος σέντερ φορ έχει 5 γκολ σε 26 αναμετρήσεις φέτος στον πειραϊκό σύλλογο.

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα