Κλήρωση Conference League: Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Κλήρωση Conference League: Ποιος πιστεύετε πως θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός μετά από την επική ανατροπή στη Σερβία επί της Μακάμπι πήρε την μεγάλη πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League. Ποιος πιστεύετε ή ποιος θέλετε να είναι ο επόμενος αντίπαλός του.

Ιστορική βραδιά για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τον Ολυμπιακό ήταν η χθεσινή, με τους Πειραιώτες παρότι είχαν ηττηθεί στο πρώτο παιχνίδι με 4-1 από την Μακάμπι και μάλιστα στο Καραϊσκάκης, να κάνουν την επική ανατροπή επικρατώντας με 6-1 στην παράταση.

Μια πρόκριση στα προημιτελικά του Conference League που ήρθε με την μεγαλύτερη ανατροπή που έχει κάνει ελληνική ομάδα και που σίγουρα άνοιξε ακόμα περισσότερο την όρεξη των φίλων της ομάδας για την συνέχεια. Στις 15:00 οι «ερυθρόλευκοι» θα μπουν στην κληρωτίδα, μαζί με τους ΠΑΟΚ, Άστον Βίλα, Μπριζ, Λιλ, Φενερμπαχτσέ, Φιορεντίνα και Βικτόρια Πλζεν.

Για πρώτη φορά δηλαδή μπορεί να έχουμε δύο ελληνικές ομάδες να παίξουν αντίπαλοι στην Ευρώπη. Εσείς μπορείτε να ψηφίσετε ποια πιστεύετε ή ποια θα θέλατε να είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους 8» του Conference League. Loading...

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα