Φορτούνης: «Το πιστέψαμε και πήραμε μια τεράστια πρόκριση» (vid)

Newsroom
Ο Κώστας Φορτούνης

bet365

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Κώστας Φορτούνης έκανε λόγο για τεράστια πρόκριση επί της Μακάμπι, μια πρόκριση που ήρθε επειδή οι Πειραιώτες το πίστεψαν παρά την ήττα τους στο πρώτο ματς με 4-1 στο Καραϊσκάκης.

Μαγικός Ολυμπιακός διέλυσε με 6-1 την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Conference League, ανατρέποντας την ήττα του με 1-4 στο Καραϊσκάκης. Μετά το τέλος του αγώνα ο Κώστας Φορτούνης μιλώντας στην κάμερα της Cosmote TV ανέφερε τα εξής: «Βασικά δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Είναι τεράστια επιτυχία για την ομάδα μας. Όλοι το πιστεύαμε. Στο πρώτο παιχνίδι ήμασταν πολύ κακοί, ακούσαμε πολλά, αλλά η ομάδα έδειξε σήμερα τι μπορεί να κάνει. Όλα τα παιδιά ήμασταν έτοιμα, το πιστεύαμε και πήραμε μια τεράστια πρόκριση.

Στο πρώτο παιχνίδι και στο ντέρμπι δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε και στεναχωρήσαμε τους εαυτούς μας και τον κόσμο μας που γέμισε το γήπεδο. Σήμερα όμως ήμασταν αυτοί που έπρεπε και πήραμε την μεγάλη πρόκριση».

Για το αν είναι μεγάλο κίνητρο το ότι ο τελικός θα γίνει στην Αθήνα και την OPAP Arena: «Είναι ένα κίνητρο που ο τελικός είναι στην Αθήνα. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι όπως ήμασταν σήμερα και να φτάσουμε όσο γίνεται πιο μακριά. Γιατί όχι».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα