Στάνκοβιτς: «Είμαι πικραμένος, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος»

Ο Στάνκοβιτς

bet365

Ο Σέρβος τεχνικός άφησε στην άκρη τα περί ατμόσφαιρας και όλα όσα έλεγε πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό και παραδέχθηκε την ανωτερότητα της αντιπάλου της Φερεντσβάρος. ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΟΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΝΟΤΗΣ ΧΑΛΑΡΗΣ.

Χτυπώντας κάπως νευρικά το χέρι του στην πόρτα για να αντιληφθούν οι εκπρόσωποι των Media ότι μπήκε στην αίθουσα ο Ντέγιαν Στάνκοβιτς έκανε μία συνέντευξη Τύπου μετά το Φερεντσβάρος - Ολυμπιακός όπου μίλησε αρκετά στα ιταλικά.

Ουσιαστικά ήταν σαν να ήθελε με τον τρόπο του να ζητήσει συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας για τον αποκλεισμό. Μεταξύ άλλων τόνισε πώς «ο αντίπαλός μας ήταν καλύτερος και εμείς δεν μπορούσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός ήταν σωστός τακτικά και έπαιξε πιο καλά και με επιθετικότητα. Προσωπικά τώρα είμαι πικραμένος. Θα προσπαθήσω όμως για το καλύτερο για την ομάδα και βέβαια ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη στήριξη.

Τώρα χρειάζεται να μείνουμε ήρεμοι, να κάνουμε... ησυχία και να αναλύσουμε το τι έγινε. Από εδώ και πέρα ο βασικός στόχος είναι το Πρωτάθλημα και η κατάκτησή του».

@Photo credits: eurokinissi
 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα