Αμπερντίν - Άιντραχτ 2-0: Νίκη γοήτρου οι Σκωτσέζοι! (vid)

Newsroom
aberdeen

bet365

Η Αμπερντίν επικράτησε 2-0 της Άιντραχτ εντός έδρας, πέτυχε την πρώτη νίκη στον όμιλο και πήρε την τρίτη θέση, πίσω από τους δεύτερους Γερμανούς και τον πρώτο ΠΑΟΚ.

«Σεφτές» και νίκη γοήτρου στο φινάλε του έβδομου ομίλου του Europa Conference League για την Αμπερντίν, η οποία έδειξε μεγαλύτερη διάθεση από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και επικράτησε με 2-0 στο «Πίτοντρι», σε έναν αγώνα χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι Γερμανοί είχαν εξασφαλίσει την θέση τους στην πρώτη δυάδα από την τέταρτη αγωνιστική.

Οι Σκωτσέζοι αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί από την ομάδα του Ντίνο Τοπμέλερ και έφτασαν δικαίως στη νίκη, σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Ο Λουίς Ενρίκε Μπάρος Λόπες άνοιξε το σκορ (41’) και ο Έστερ Σόκλερ, ο οποίος τον αντικατέστησε, σφράγισε τη νίκη της Αμπερντίν (74’).

Αμπερντίν (Μπάρι Ρόμπσον): Ρους – Μίλνε (71’ Ντέβλιν), Ρούμπεζιτς, ΜακΝτόναλντ, Γκάρτενμαν (63’ Γιένσεν), ΜακΓκάρι (79’ Χέις) - Ντάνκαν, Μπάρον, Πολβάρα – Μπάρος Λόπες (63’ Σόκλερ), Μόρις (71’ ΜακΓκραθ).

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Ντίνο Τοπμέλερ): Τραπ (46’ Γκραλ) - Σμόλτσιτς, Κοχ (76’ Τούτα), Ενκουνκού – Μπάουμ, Λάρσον, Γκέτσε (61’ Κνάουφ), Χάουγκε – Χασέμπε, Εμπιμπέ (9’ λ. τρ. Άαρονσον) - Ενγκανκάμ (75’ Φέρι).

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα