Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Αμπερντίν 2-1: «Λύγισαν» τους Σκωτσέζους και έκαναν... σεφτέ οι Αετοί (vid)

Newsroom
eintracht_win

bet365

Στην έτερη «μάχη» του ομίλου του ΠΑΟΚ στο Conference League, η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε 2-1 της Αμπερντίν στη Γερμανία και πήρε το πρώτο της τρίποντο. Μοιρασιά για Γκενκ και Φιορεντίνα, εντυπωσιακή ανατροπή η Ζρίνσκι.

«Ποδαρικό» στην Ευρώπη έκανε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης που υπέταξε με 2-1 την Αμπερντίν εντός έδρας και συνδύασε την πρεμιέρα με το παρθενικό της τρίποντο στον όμιλο του ΠΑΟΚ.

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι η γερμανική ομάδα, η οποία ευτύχησε να πάρει κεφάλι από νωρίς. Στο 11ο λεπτό ο Μαρμούς ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0. Η Αμπερντίν ωστόσο έβγαλε αντίδραση και ισοφάρισε στο 22' με το κοντινό τελείωμα του Πολβάρα. Η Άιντραχτ ήταν αυτή που πιέζε περισσότερο, ψάχνοντας το γκολ και τελικά το βρήκε στο 61΄.

Ο Σαϊμπί εκτέλεσε το κόρνερ και ο Κοχ με φοβερή κεφαλιά από την καρδιά της περιοχής νίκησε τον Ρος για το 2-1.

5ος όμιλος

Φοβερή η Ζρίνσκι, πήρε απίθανη νίκη με ανατροπή κόντρα στην Άλκμααρ του Βαγγέλη Παυλίδη. Οι Ολλανδοί προηγήθηκαν με 3-0 στο ημίχρονο και ασίστ του Έλληνα φορ στο τρίτο γκολ. Η ομάδα από την Βοσνία ωστόσο, έκανε επικό comeback και με τέσσερα (!) τέρματα στο δεύτερο μέρος πήρε το πρώτο της τρίποντο.

Η ισχυρή Άστον Βίλα, από την πλευρά της στραβοπάτησε με το... καλησπέρα, αφού ηττήθηκε 3-2 στην έδρα της Λέγκια. Δις απάντησε στα προβαδίσματα των Πολωνών η ομάδα του Έμερι αλλά δεν βρήκε αντίστοιχη αντίδραση στο γκολ του Μούτσι στο 51', το οποίο διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

1η αγωνιστική
Ζρίνσκι - Άλκμααρ 4-3
Λέγκια - Άστον Βίλα 3-2

Βαθμολογία

  1. Ζρίνσκι 1 (4-3) 3
  2. Λέγκια 1 (3-2) 3
  3. Άλκμααρ 1 (3-4) 0
  4. Άστον Βίλα 1 (2-3) 0

Επόμενη αγωνιστική (05/10)
Άστον Βίλα - Ζρίνσκι
Άλκμααρ - Λέγκια

6ος όμιλος

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν στο Βέλγιο Γκενκ και Φιορεντίνα σε ένα ιδιαίτερα χορταστικό παιχνίδι. Ο Ρανιέρι έδωσε δις το προβάδισμα στους Βιόλα, με τον Ζεκίρι και τον ΜακΚένζι στο 85' να απαντούν και να εξασφαλίζουν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Σημαντική νίκη μπόρεσε να πάρει η Φερεντσβάρος, η οποία επικράτησε 3-1 με ανατροπή της Τσουκαρίτσικι και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Βάργκα, Οβούσου και Πέσιτς οι σκόρερ για τους Ούγγρους.

1η αγωνιστική
Γκενκ - Φιορεντίνα 2-2
Φερεντσβάρος - Τσουκαρίτσκι 3-1

Βαθμολογία
Φερεντσβάρος 1 (3-1) 3
Γκενκ 1 (2-2) 1
Φιορεντίνα 1 (2-2) 1
Τσουκαρίτσκι 1 (1-3) 0

Επόμενη αγωνιστική (05/10)
Φιορεντίνα - Φερεντσβάρος
Τσουκαρίτσκι - Γκενκ

8ος όμιλος

Πάρτι πρεμιέρας για τη Λουντογκόρετς, η οποία διέλυσε με 4-0 την Σπαρτάκ Τρνάβα. Ένα πάρτι βέβαια που ξεκίνησε στο β΄μέρος όταν ο Υιορντάνοφ άνοιξε το σκορ στο 46΄, προτού ο Πιοτρόφσκι με δυο γκολ ανεβάσει τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Σέκο στις καθυστερήσεις.

Νίκη και για τη Φενέρμπχατσε που επικράτησε 3-1 της Νόρτζελαντ στην Τουρκία. Τα γκολ των Κρέσπο (24΄) και Μπατσουαγί (30΄) έχτισαν βάσεις νίκης, ο Βίλαντσεν μείωσε προσωρινά, αλλά ο Αζίζ στο 47΄σφράγισε το τρίποντο.

1η αγωνιστική
Λουντογκόρετς - Σπαρτάκ Τρνάβα 4-0
Φενέρμπαχτσε - Νόρτζελαντ 3-1

Βαθμολογία
Λουντογκόρετς 1 (4-0) 3
Φενέρμπαχτσε 1 (3-1) 3
Νόρτζελαντ 1 (1-3) 0
Σπαρτάκ Τρνάβα 1 (0-4) 0

Επόμενη αγωνιστική (05/10)
Νόρτζελαντ - Λουντογκόρετς
Σπαρτάκ Τρνάβα - Φενέρμπαχτσε

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα