Οφόε: «Η Τούμπα θα είναι καυτή, ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερη ποιότητα»

Βασίλης Μπαλατσός
ofoe

bet365

Ο Οτζίτζα Οφόε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς του ΠΑΟΚ με την Χάιντουκ Σπλιτ στάθηκε στην ατμόσφαιρα της Τούμπας, ενώ έκανε και την αναφορά του στις προηγούμενες εμφανίσεις του κόντρα στους Θεσσαλονικείς.

Ο νεοαποκτηθέντας Βάντις Οτζίτζα Οφόε εκπροσώπησε τους παίκτες της Χάιντουκ Σπλιτ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ. Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε στην «καυτή» αμόσφαιρα της Τούμπας και τόνισε πως όταν είχε αντιμετωπίσει τους Ασπρόμαυρους ως παίκτης του Ολυμπιακού η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου είχε περισσότερς ποιοτικές μονάδες. Μετά τις δηλώσεις οι Κροάτες έκαναν στην έδρα των Θεσσαλονικιών την τελευταία τους προπονήση.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη ρεβάνς: «Έχω παίξει πολλά τέτοια παιχνίδια και καταλαβαίνω τι σημαίνει αυτό το ματς για την ομάδα αλλά και για εμάς τους παίκτες, ξέρουμε πολύ καλά τι πρέπει να κάνουμε αύριο».

Για την ατμόσφαιρα της Τούμπας: «Πάντα βοηθάει η εμπειρία, πάντα βοηθάει να έχουμε ζήσει τέτοια ατμόσφαιρα, οι παίκτες μου το γνωρίζουν καλά, το έχουμε συζητήσει, έχουμε παίκτες που έχουν παίξει εδώ. Η ατμόσφαιρα θα είναι πολύ καυτή, είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε αυτή την ατμόσφαιρα, αλλά το σημαντικό είναι ποιος θα παρουσιαστεί καλύτερος στο γήπεδο».

Για το γεγονός πως έχει τεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον ΠΑΟΚ: «Πράγματι έπαιξα εναντίον του ΠΑΟΚ, ήταν σχετικά παρόμοια η κατάσταση, η διαφορά είναι ότι υπήρχαν παίκτες με μεγαλύτερη ατομική ποιότητα, θεωρώ ότι η εικόνα που έχω για την ομάδα είναι περίπου η ίδια».

Για την ψυχολογική κατάσταση που επικρατεί μετά τα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια: «Εγώ θα μιλήσω ως άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρά όσα συμβαίνουν, δεν θα έπρεπε να φοβόμαστε να υποστηρίζουμε μια ομάδα, ο αθλητισμός πρέπει να κάνει τους ανθρώπους χαρούμενος. Θα ήταν προτιμότερο και για εμάς και για τον ΠΑΟΚ να έχουμε τους οπαδούς μας. Είναι λυπηρό αλλά θα πρέπει να εστιάσουμε στον αυριανό αγώνα».

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα