ΑΕΚ Λάρνακας - Ντνίπρο 1-0: Λύτρωση στο τέλος για τους Κύπριους, έβαλαν βάσεις για τους «16» (vid)

Ιάσονας Θεριός
ΑΕΚ Λάρνακας - Ντνίπρο 1-0: Λύτρωση στο τέλος για τους Κύπριους, έβαλαν βάσεις για τους «16» (vid)

bet365

Το γκολ του Άνχελ Γκαρθία λίγο πριν τη λήξη χάρισε στην ΑΕΚ Λάρνακας τη σημαντική νίκη με 1-0 απέναντι στην Ντνίπρο, με τους Κύπριους να κάνουν αποφασιστικό βήμα για πρόκριση στους «16» του Conference, ηρωική Λάτσιο πήρε το πάνω χέρι κόντρα στην Κλουζ.

Σπουδαία νίκη πήρε η ΑΕΚ Λάρνακας που επικράτησε της Ντνίπρο με 1-0 στην Κύπρο και έβαλε τις βάσεις για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό της παραμύθι και να προκριθεί στους «16» του Conference League. Οι γηπεδούχοι ήταν εξ αρχής ανώτεροι, είχαν δοκάρι στο 8ο λεπτό, αλλά μέχρι το 84' δεν κατάφεραν να κεφαλαιοποιήσουν την κυριαρχία τους. Τότε όμως, ο Άνχελ Γκαρθία εκμεταλλεύτηκε το εξαιρετικό χτύπημα φάουλ του Γκουστάβο και σκόραρε από κοντά, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Ηρωική Λάτσιο, πήρε το πάνω χέρι

Τι κι αν έμεινε με δέκα παίκτες μόλις από το 15ο λεπτό εξαιτίας της αποβολής του Πάτρικ; Η Λάτσιο του Σάρι, πήρε ψυχωμένη νίκη με 1-0 απέναντι στην Κλουζ μέσα στη Ρώμη και απέδειξε πως σε αυτό το Conference στοχεύει να φτάσει ψηλά. Οι Λατσιάλι απορρόφησαν με ευκολία την πίεση των Ρουμάνων και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους βρήκαν το γκολ της νίκης, χάρη στο πανέμορφο τέρμα του Ιμόμπιλε. Στο δεύτερο μέρος μάλιστα, θα μπορούσαν να σκοράρουν ξανά, θέτοντας πάντως και με το 1-0 βάσεις πρόκρισης.

Ισχνό προβάδισμα για Λουντογκόρετς και Παρτιζάν

Σε ισορροπημένα σε γενικές γραμμές παιχνίδια η Λουντογκόρετς και η Παρτιζάν μπόρεσαν να «λυγίσουν» τις Άντερλεχτ και Σέριφ Τίρασπολ με 1-0 αντίστοιχα και να πάνε στις ρεβάνς τους, έχοντας ένα μικρό αλλά διόλου ασήμαντο προβάδισμα. Σκόρερ για τους Βούλγαρους ο Τιάγκο και για τους Σέρβους ο Γκόμεζ.

 

EUROPA CONFERENCE LEAGUE Τελευταία Νέα