Μοντέλο από την Αλβανία ζητά από παίκτες να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα και να επικεντρωθούν στο Euro

Μοντέλο από την Αλβανία ζητά από παίκτες να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα και να επικεντρωθούν στο Euro

Newsroom
Γκαμπριέλα
Γνωστό μοντέλο από την Αλβανία αποκάλυψε ότι πέντε ποδοσφαιριστές της εθνικής ομάδας της στέλνουν μηνύματα στα social media και τους ζήτησε να σταματήσουν και να ρίξουν το βάρος στην προετοιμασία ενόψει του Euro της Γερμανίας.

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη με ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον έδωσε ένα γνωστό μοντέλο από την Αλβανία. Ο λόγος για την Γκαμπριέλα Αράπι που αριθμεί 44.000 ακολούθους στον λογαριασμό της στο Instagram, ούσα μια από τις πιο γνωστές περσόνες των τελευταίων ετών στη χώρα.

Η Αράπι αποκάλυψε ότι έχει κεντρίσει τα βλέμματα στο στρατόπεδο της εθνικής ομάδας της Αλβανίας. Και όχι από έναν και δύο ποδοσφαιριστές, αλλά από πέντε! Το γνωστό μοντέλο μίλησε σε κανάλι της χώρας και δήλωσε ότι πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας του Σιλβίνιο της στέλνουν μηνύματα, ανάμεσα τους και ο Στρακόσια της Μπρέντφορντ.

Παράλληλα η Γκαμπριέλα Αράπι ζήτησε από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές να σταματήσουν να της στέλνουν μηνύματα και να επικεντρωθούν στους αγώνες που έχουν να δώσουν.

«Πέντε παίκτες της εθνικής μου έχουν στείλει. Ανάμεσα τους και ο τερματοφύλακας της ομάδας, Στρακόσια. Θέλω τα αγόρια να μην έχουν το μυαλό τους στο δικό μου instagram και να επικεντρωθούν στους αγώνες τους» τόνισε το μοντέλο από την Αλβανία.

 

EURO Τελευταία Νέα