Γραμμένος: «Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, είναι νωρίς για την έδρα της Εθνικής»

Gazzetta team
Γραμμένος: «Κρατάμε χαμηλά την μπάλα, είναι νωρίς για την έδρα της Εθνικής»

bet365

Στο ενδεχόμενο να αλλάξει έδρα η Εθνική Ομάδα στάθηκε ο Βαγγέλης Γραμμένος ο οποίος τόνισε ότι οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας παραμένουν προσγειωμένοι ενώ τοοποθετήθηκε και για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακού στον Λευτέρη Αυγενάκη.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος της ΕΠΟ στην κάμερα της COSMOTE TV:

«Κρατάμε τρεις πολύ καλές εμφανίσεις με αντίστοιχες νίκες και την ήττα κόντρα στην Ιταλία αλλά είμαστε προσγειωμένοι. Έχει πολύ δρόμο η Εθνική, δείχνει ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο. Πρέπει να προσέξουμε την διάρκεια, να υπάρξει συνεχόμενη δουλειά να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από την πρόκριση στο Κατάρ.

Βλέπουμε πάντα μπροστά, επαναλαμβάνω θέλει δουλειά. Δεν πετάμε στα σύννεφα, το τονίζω, είμαστε προσγειωμένοι. Με πολλή δουλειά θα επιτευχθεί ο στόχος, δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό».

Για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ:

«Βλέπω πως προσαρμόζεται στην ελληνική πραγματικότητα, τον ακούω να μιλάει με όμορφα λόγια για τους παίκτες και τη χώρα, είναι υπέροχο αυτό».

Για τη δουλειά που γίνεται στην Εθνική:

«Το θέμα είναι η αξιοποίηση του υλικού που πάντα διαθέτουμε. Θα το πω για άλλη μια φορά κι ας χαρακτηριστώ στερεότυπος, κρατάμε χαμηλά την μπάλα».

Για την επιστολή της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Υφυπουργό Αθλητισμού:

«Δεν έχω την επιστολή στα χέρια μου. Όταν πάει στα χέρια της Ομοσπονδίας θα μπορώ να μιλήσω και νομίζω ότι πρέπει να συμβεί αυτό.

Για τον κόσμο του ΟΑΚΑ και την αλλαγή έδρας:

«Ο κόσμος προοδευτικά θα γυρίσει στο γήπεδο, βλέπει ότι η Εθνική παίζει καλό ποδόσφαιρο. Θέλει όμως και τη νίκη και τα αποτελέσματα, μην γελιόμαστε».

Θα δούμε, είναι νωρίς ακόμα, τα επόμενα βήματα είναι να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Ο αγώνας συνεχίζεται μέχρι να δικαιωθεί η προσπάθεια των παικτών και του προπονητή».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα