Φαν'τ Σιπ: «Περήφανος για τα παιδιά, όποιος παίζει στην Εθνική να μην έχει δική του ατζέντα»

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σιπ: «Περήφανος για τα παιδιά, όποιος παίζει στην Εθνική να μην έχει δική του ατζέντα»

bet365

Ο Ολλανδός προπονητής του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος στην συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στην εμφάνιση της Ελλάδας με την Φινλανδία αλλά και την συνέχεια.

Επιστροφή στοιχήματος* στα Προκριματικά του Euro 2020! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Τζον Φαν'τ Σιπ είπε για:

Τη νίκη με την Φινλανδία μετά τις νίκες με Βοσνία και Αρμενία: Ναι νομίζω πως ήταν μία πολύ καλή απόδοση της ομάδας. Απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως η Φινλανδία που έχει προκριθεί στα τελικά και μείναμε πίσω στο σκορ. Είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα και τον χαρακτήρα που βγάλαμε στο 2ο μέρος. Πως σημειώσαμε γρήγορα το γκολ για το 1-1. Ότι βγάλαμε επιθετικό χαρακτήρα, είχαμε ευκαιρίες, σκοράραμε και σίγουρα αξίζαμε να κερδίσουμε. Είμαι περήφανος για αυτά τα παιδιά. Τα παιδιά που δέχθηκαν να μετάσχουν στην αναδόμηση της Εθνικής.
Ανταποκρίνονται στις προκλήσεις και στο πόσο θέλουμε να αλλάξουμε το παιχνίδι μας. Ελπίζω να αρχίσει και ο κόσμος να μας στηρίζει περισσότερο και να μας αγκαλιάζει γιατί το αξίζει η Εθνική. Όταν δεχθήκαμε αυτή η την πρόκληση το πιστεύαμε και θεωρούμε πως αυτή η ομάδα έχει μέλλον.
Το τι μπορεί να περιμένει ο φίλαθλος κόσμος από την Εθνική: Θα προσπαθήσουμε να γίνουμε καλύτεροι. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε. Παίζουμε ένα μικρό διάστημα μαζί. Δεν θα μας βοηθήσει ότι στο επόμενο διάστημα δεν θα έχουμε αγώνες. Όμως το μήνυμα είναι πολύ καθαρό για όλους τους παίκτες για την Εθνική. Πρέπει να δουλεύεις σκληρά, να είσαι περήφανος για την Εθνική, να είσαι ταπεινός και να μην έχεις την δική σου ατζέντα. Θέλουμε να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης των Ελλήνων αλλά και το πως παίζουν. Αυτό που ελπίζουμε είναι πως θα πάμε καλύτερα.
Το ότι δεν ήρθε εδώ για... τουρισμό, τις πολλές φάσεις της Εθνικής και γιατί δεν έπαιξε ο Βασιλειάδης: Μιλήσαμε με τους παίκτες. Κάναμε την προπόνησή μας για αυτά που θέλουμε να κάνουμε. Τους δείξαμε το τι μπορούν να κάνουν και θέλαμε να τους κάνουμε να πιστέψουν στους εαυτούς τους. Να κάνουμε καλά και σταθερά βήματα. Σήμερα ήταν ένα καλό βήμα. Κάναμε ένα πολύ καλό βήμα απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Να παίξουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι παίκτες προσαρμόζονται. Για τον Βασιλειάδη έχουμε καλή εικόνα για αυτόν από τις προπονήσεις. Είναι καλός χαρακτήρας.
Δεν σημαίνει πως επειδή κλήθηκε θα παίξει. Να συνεχίζει να δουλεύει, να έχει καλό επίπεδο και να παίζει στην ομάδα του. Υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα και μέσα από όλο αυτό θέλουμε να κάνουμε πιο δυνατή και ανταγωνιστική την ομάδα. Εμείς θα συνεχίζουμε να κοιτάμε παίκτες από την Ελλάδα και τα άλλα πρωταθλήματα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα