Φαν'τ Σιπ: Ετοιμάζει δύο αλλαγές για το ματς με την Αρμενία (vid)

Δημήτρης Τομαράς
Φαν'τ Σιπ: Ετοιμάζει δύο αλλαγές για το ματς με την Αρμενία (vid)

bet365

Ο Ολλανδός προπονητής της Εθνικής μας ομάδας δείχνει να σκέφτεται σοβαρά να κάνει δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα της Ελλάδας σε σχέση με τον αγώνα με τους Βόσνιους, όπου οι διεθνείς είχαν νικήσει 2-1.
Οι 11 βασικοί της Ελλάδας με τη Βοσνία μαζί με τις αλλαγές ήταν οι: Πασχαλάκης, Μπακάκης, Χατζηδιάκος, Σταφυλίδης, Γιαννούλης, Κουρμπέλης, Γαλανόπουλος, Λημνιός (83’ Φετφατζίδης), Μπακασέτας, Μάνταλος (60’ Μασούρας) & Παυλίδης (70’ Κουλούρης). Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν ο Φαν'τ Σιπ προσανατολίζεται και ετοιμάζεται για δύο αλλαγές στην παραπάνω 11άδα. Τον Σεμπάστιαν Βασιλειάδη αντί του Γαλανόπουλου και στον κίπερ με έναν εκ των Βλαχοδήμου - Μπάρκα αντί του Πασχαλάκη.
Οι ποδοσφαιριστές που επελέγησαν για να μετέχουν στην αποστολή της Εθνικής Ανδρών για τους αγώνες της 9ης και της 10ης αγωνιστικής των European Qualifiers με την Αρμενία (15/11, 19:00, Ερεβάν) και την Φινλανδία (18/11, 21:45, ΟΑΚΑ), αντιστοίχως είναι ως γνωστόν οι εξής: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Πασχαλάκης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Κούτρης, Σταφυλίδης, Μαυρίας, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Βασιλειάδης, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης & Μασούρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα