Προσινέτσκι: «Δείχναμε σαν μην το θέλουμε, δίκαια κέρδισε η Ελλάδα»

Δημήτρης Τομαράς
Προσινέτσκι: «Δείχναμε σαν μην το θέλουμε, δίκαια κέρδισε η Ελλάδα»

bet365

Ο τεχνικός της Εθνικής ομάδας της Βοσνίας παρουσιάστηκε πολύ απογοητευμένος από την ήττα με σκορ 2-1 από την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ.
Ο Ρόμπερτ Προσινέτσκι επισήμανε στην συνέντευξη Τύπου για:
Τον αγώνα με την Ελλάδα: Συγχαρητήρια στην Ελλάδα. Δίκαια κέρδισε το ματς. Εμείς είχαμε πρόβλημα. Δεν μπορούμε μέσα σε τρεις μέρες να κάνουμε δύο καλά ματς. Μας έλλειπε η τελική πάσα, δεν είχαμε κατοχή και τα νέα πρόσωπα δεν έκαναν διαφορά. Δυστυχώς χάσαμε την ευκαιρία για πρόκριση μες στον όμιλο.
Το που οφείλεται η κακή εικόνα της ομάδας του: Ναι κοιτάξτε είναι δύσκολο να το πούμε. Είχαμε ελπίδες πρόκρισης αλλά μας έλλειπαν αρκετά πράγματα. Δείχναμε σαν να μην το θέλουμε. Η Ελλάδα αντίθετα έδειξε θέληση, δίψα και επιθυμία. Θα κάνουμε συζητήσεις και θα δούμε. Δυστυχώς έχει και αυτά το ποδόσφαιρο.
Την συνέχεια: Μετά την Αρμενία είχαμε βιώσει ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι εύκολο. Θα δούμε τι θα κάνουμε και πως μπορούμε να το χειριστούμε.
Την ποιότητα των παικτών του: Είναι δύσκολο να πω ότι δεν είναι. Είναι παίκτες με ποιότητα όμως υπάρχουν φορές που δεν παίζουμε καλά. Είμαι προβληματισμένος και ο Πιάνιτς ήταν άρρωστος, όμως δικαιολογίες δεν έχουμε. Δεν παίξαμε καλά, δεν τρέχαμε και δεν πιέζαμε σωστά, χάναμε την μπάλα και χάσαμε και το ματς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα