Γαλανόπουλος: «Έβαλε τους κανόνες του ο Φαν'τ Σχιπ, αυτή ήταν μόνο η αρχή»

Gazzetta team
Γαλανόπουλος: «Έβαλε τους κανόνες του ο Φαν'τ Σχιπ, αυτή ήταν μόνο η αρχή»

bet365

Στις αρχές και τους κανόνες που έθεσε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ στο παιχνίδι της Εθνικής στάθηκε ο Κώστας Γαλανόπουλος, ο οποίος μίλησε και για το ντεμπούτο του με τη «γαλανόλευκη».

Αναλυτικά όσα δήλωσε μετά τη νίκη κόντρα στη Βοσνία:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το ντεμπούτο μου που συνοδεύτηκε με καλή εμφάνιση, την ψάχναμε πολύ καιρό, είδαμε αυτά που θέλαμε να δούμε και κυρίως αυτό που ήθελε να δει και ο προπονητής στο χορτάρι. Προχωράμε.

Δεδομένης της κατάστασης, ξέραμε ότι δεν είχαμε ελπίδες να περάσουμε, αυτό που θέλαμε ήταν να δείξουμε πάθος και δίψα και αυτό βγήκε ως το τέλος.

Για το κλίμα της ομάδας και το πάθος που έβγαλαν στο παιχνίδι:

«Είναι κίνητρο να παίζεις για την Ελλάδα, η Εθνική είναι το μεγαλύτερο σκαλοπάτι για έναν παίκτη, έχουμε μόνο μερικές μέρες μαζί αλλά όλα τα παιδιά είμαστε πολύ δεμένοι.

Ήταν ένα δείγμα, αυτή ήταν μόνο η αρχή, βγάλαμε καλό πρόσωπο κόντρα στην Ιταλία για ένα ημίχρονο και σήμερα καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Για αυτό που άλλαξε ο Τζον Φαν'τ Σχιπ:

«Έβαλε τους κανόνες του ο Φαν'τ Σχιπ, είμαστε όλοι παίκτες με φιλοδοξίες,προσπαθούμε να πετύχουμε πράγματα και δίνουμε το 100%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα