Ελλάδα - Βοσνία 2-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

Ελλάδα - Βοσνία 2-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

Νίκος Μαρούδας
Ελλάδα - Βοσνία 2-1: Οι διεθνείς σε «ακτίνες»

bet365

Η Εθνική μετά από αρκετούς μήνες έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και επιτέλους κέρδισε! Το gazzetta.gr περνά από... ακτίνες τους διεθνείς.

Πασχαλάκης: Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ που δέχεται, ωστόσο είχε ένα λάθος στην αρχή του αγώνα που δεν στοίχισε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν θεατής, με τους Βόσνιους να μην κάνουν καν τελική!

Μπακάκης: Αρκετά καλός στο επιθετικό κομμάτι στο πρώτο ημίχρονο, ήταν σχεδόν σε όλες τις επιθετικές προσπάθειες της Εθνικής, όμως από την πλευρά του έρχεται το γκολ της ισοφάρισης της Βοσνίας. Λίγα προβλήματα στο δεύτερο ημίχρονο, μιας και η Εθνική ήταν συνεχώς στην επίθεση, με τον ίδιο να ανεβαίνει συνεχώς.

Χατζηδιάκος: Μπορεί να μην είχε πολύ δουλειά στο πρώτο ημίχρονο, όμως είναι ο ποδοσφαιριστής που χάνει τον Γκόγιακ στο 1-1. Μαζί με την υπόλοιπη άμυνα, το ίδιο κι ο νεαρός αμυντικός, δεν είδε πολλές φορές μπροστά του τους αντίπαλους επιθετικούς στο δεύτερο ημίχρονο.

Σταφυλλίδης: Έπαιξε για πρώτη φορά ως στόπερ και φάνηκε σε κάποια σημεία να ψάχνεται κυρίως με τις πάσες του. Σε γενικές γραμμές δεν έκανε κάποιο σημαντικό λάθος στο πρώτο ημίχρονο, όμως στη φάση του γκολ βγαίνει πολύ ψηλά στην άμυνα κάνοντας μια κίνηση που είναι περισσότερο κάποιου μπακ. Ο αρχηγός της Εθνικής, αφού δεν είχε προβλήματα στην άμυνα προσπάθησε να απειλήσει στην επίθεση και στο 73' με ένα τρομερό σουτ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι.

Γιαννούλης: Είχε αρκετά ανεβάσματα, πάτησε πολλές φορές την αντίπαλη περιοχή κάτι που θέλει από εκείνον ο προπονητής του. Δεν είχε σχεδόν καθόλου δουλειά στην άμυνα από την πλευρά του στο πρώτο ημίχρονο.

Κουρμπέλης: Έδειξε να τα πηγαίνει καλά με τον Γαλανόπουλο στο πρώτο ημίχρονο, υποχρεώνοντας τους Βόσνιους να παίξουν κυρίως από τα άκρα για 45 λεπτά. Πολύ καλός και στην επανάληψη, εξαφάνισε τα χαφ της Βοσνίας που δεν έκαναν την παραμικρή προσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο.

Γαλανόπουλος: Καλό παιχνίδι κι από τον έτερο αμυντικό μέσο της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο, κλείνοντας εξίσου καλά τους διαδρόμους στα χαφ των Βόσνιων. Ακόμα καλύτερος στην επανάληψη, που πήρε και χώρο στο γήπεδο κι ανέβηκε κάποιες φορές στην αντίπαλη περιοχή, μιας και στα χαφ είχε εύκολη δουλειά!

Μπακασέτας: Ίσως ο καλύτερος ποδοσφαιριστής της Εθνικής στο πρώτο ημίχρονο! Δραστήριος, με καλές μεταβιβάσεις, παιχνίδι με τη μία και βρήκε αρκετές φορές τους συμπαίκτες του με καλές αξιώσεις. Ίσως ο κορυφαίος της Εθνικής και στα 90 λεπτά! Στο δεύτερο ημίχρονο κάνει τρομερή μπαλιά στον Μασούρα στο 65', με τον τελευταίο να αστοχεί σε τετ α τετ, αλλά και στον Φετφατζίδη στη φάση του 2-1. Ήταν ακόμα καλύτερος από το παιχνίδι με την Ιταλία και αυτό σίγουρα θα τον κάνει πιο σίγουρο στην σύνθεση της Εθνικής.

Μάνταλος: Ο άσος της ΑΕΚ, έχει την ασίστ στο γκολ του Παυλίδη. Βρίσκει με εξαιρετική πάσα τον Έλληνα φορ στη φάση του γκολ. Είχε και την δική του ευκαιρία να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν τελείωσε καλά την φάση. Έκλεψε στο 56' κι είχε την ευκαιρία να σκοράρει, αλλά το σουτ του αποκρούστηκε από τον αντίπαλο γκολκίπερ, κι αυτή ήταν η τελευταία του ενέργεια στο παιχνίδι.

Λημνιός: Πολύ δραστήριος στα δεξιά της Εθνικής, είχε αρκετές ατομικές ενέργειες κι από τα πόδια του φεύγει η μπάλα στην πρώτη πάσα στη φάση του γκολ. Ίδιο καλό, ίσως και καλύτερο, πρόσωπο είχε και στην επανάληψη! Ήταν από τους κορυφαίους της Εθνικής δημιουργώντας αρκετά ρήγματα στην αντίπαλη άμυνα από τα δεξιά μέχρι και να αντικατασταθεί.

Παυλίδης: Ο Έλληνας επιθετικός σημείωσε το πρώτο του γκολ με την Εθνική ομάδα, κάνοντας ωραία κίνηση και ωραίο τελείωμα. Είχε κι άλλες ευκαιρίες πέρα του γκολ και παρουσίασε καλό πρόσωπο στα πρώτα 45 λεπτά. Στο δεύτερο ημίχρονο έπεσε η απόδοσή του, δεν κατάφερε να απειλήσει τους αντίπαλους αμυντικούς αλλά το πρόσημο στην εμφάνισή του είναι θετικότατο!

Μασούρας: Εξαιρετικό παιχνίδι από την στιγμή που μπήκε στο γήπεδο! Στην πρώτη του επαφή με την μπάλα στο 60 έχει δοκάρι, ενώ στη συνέχεια έχει ακόμα 6 ευκαιρίες για γκολ! Είδε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να του βγάζει μέχρι και τετ α τετ και γενικά έκανε ό,τι ήθελε στα αριστερά. Βρισκόταν στην περιοχή με πολύ ευκολία και γενικά έκανε ένα καταπληκτικό ματς όσο αγωνίστηκε.

Κουλούρης: Πέρασε στη θέση του Παυλίδη κι έδωσε φρεσκάδα στην επιθετική γραμμή. Είχε κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν κατάφερε να βρει δίχτυα... Δεν πέρασε απαρατήρητος όσο έπαιξε.

Φετφατζίδης: Η... χρυσή αλλαγή του Φαν'τ Σιπ! Μπήκε στο ματς στο φινάλε και στην πρώτη του προσπάθεια μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, φάνηκε να μην τελειώνει καλά την φάση, όμως δεν τα παράτησε έκανε το γύρισμα και ήρθε το αυτογκόλ. Από την φάση αυτή και μόνο η παρουσία του κρίνεται θετική!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα