Τελείως... άλλη Εθνική από Φαν'τ Σιπ για Ιταλία και Βοσνία

Τελείως... άλλη Εθνική από Φαν'τ Σιπ για Ιταλία και Βοσνία

Gazzetta team
Τελείως... άλλη Εθνική από Φαν'τ Σιπ για Ιταλία και Βοσνία

bet365

Όπως αναμενόταν, ο Τζον Φαν'τ Σιπ επιφύλασσε εκπλήξεις στην αποστολή που ανακοίνωσε για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία, με τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο, Μήτρογλου, Τοροσίδη και Σάμαρη να μένουν εκτός.

Σεβίλλη - ΑΠΟΕΛ με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Φαν'τ Σιπ ανακοίνωσε την αποστολή για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βοσνία για τα προκριματικά του Euro 2020 και στις κλήσεις του υπάρχουν εκπλήξεις, κάτι άλλωστε που αναμενόταν.

Από την αποστολή λείπουν ηχηρά ονόματα, όπως αυτά των Βασίλη Τοροσίδη, Σωκράτη Παπασταθόπουλου, Κώστα Μανωλά, Ανδρέα Σάμαρη και Κώστα Μήτρογλου.

Αναλυτικά οι 25 παίκτες που κλήθηκαν για τους προσεχείς αγώνες της Εθνικής με την Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και την Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10):

Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.

Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00) – ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα