Κατρακύλησε στην Παγκόσμια Κατάταξη η Εθνική Ελλάδας...

Κατρακύλησε στην Παγκόσμια Κατάταξη η Εθνική Ελλάδας...

Κώστας Ζάλιαρης
Κατρακύλησε στην Παγκόσμια Κατάταξη η Εθνική Ελλάδας...

bet365

Η κάκιστη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Εθνική Ελλάδας αποτυπώνεται και στην πτώση άλλων εννέα θέσεων στην Παγκόσμια Κατάταξη της FIFA, θυμίζοντας εποχές προ Euro 2004!

Η «γαλανόλευκη» μετά τις δύο ήττες στα τελευταία παιχνίδια με τις Ιταλία και Αρμενία και ειδικά με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη στο ματς με τους Αρμένιους, έχει πλέον βρεθεί με την πλάτη στον τοίχο αναφορικά με την παρουσία στα τελικά του Euro 2020.

Βέβαια, αυτό φαίνεται πως είναι... σταγόνα στον ωκεανό των προβλημάτων και των σχέσεων στο εσωτερικό της Εθνικής μας ομάδας, η οποία βρέθηκε στην 52η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης της FIFA, πέφτοντας άλλες εννέα θέσεις σε σχέση με την προηγούμενη καταμέτρηση!

Μάλιστα, σε τέτοια επίπεδα, η «γαλανόλευκη» είχε φτάσει στις αρχές της δεκαετίας του 2000, μερικά χρόνια πριν από το έπος του Euro 2004...

Όχι βήματα μπροστά, αλλά πολλά περισσότερα πίσω από τον θρίαμβο της Πορτογαλίας, έκανε η Εθνική...

Στα υπόλοιπα, το Βέλγιο παρέμεινε στην κορυφή, αυξάνοντας τη διαφορά του από τη 2η Γαλλία, η Πορτογαλία που κατέκτησε το Nations League ανέβηκε δυο θέσεις φτάνοντας στο 5ο «σκαλί», ενώ, η φιναλίστ της νεοσύστατης διοργάνωσης, Ολλανδία, έφτασε στη 14η θέση.

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EURO Τελευταία Νέα